Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΑΤΣΕΛΗΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”.
Συμβουλή του Ολυμπία: Αδέλφια πάρτε την εταιρεία στα χέρια σας μέσω ασφαλιστικών και αστικών διεκδικήσεων. Κάντε κάλεσμα και συνεχίστε να....

« Δεν είμαι διαβολική» Η παπαδιά μιλάει από τη φυλακή

Μετανιωμένη δηλώνει η παπαδιά για τον φόνο του ιερέα συζύγου της πέρση στη Ηλεία, με βάση δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», επίσης ρίχνει όλα τα βάρη στον εραστή της, ο όποιος όπως λέει δεν άντεξε άλλο η συνείδηση του.
Και για τα παιδιά της λέει, ότι ξέρουν ότι είναι αθώα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ VS ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 1 – 0 τι παίζεται από πίσω;

 Απ’ ότι κυκλοφορεί σε πολλές ιστοσελίδες, αναφέρετε ότι δικαιώθηκε απ’ το δικαστήριο ο Άρτεμης Σώρρας, σε μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο Άδωνης Γεωργιάδης σημερινός υπουργός υγείας, για τα 600 δις που... 

Φορολόγηση χωρίς όρια απ τους ύπατους αρμοστές της τρόικα

Νέες τεχνικές συλλογής φόρων επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, έχοντας έτοιμο τον νέο Κώδικα Φορολογικής Διοίκησης.
Ανατροπές σε είσπραξη, πρόστιμα και κατασχέσεις

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Πως γίνετε ρε πούστη μου αλλά να λένε οι δημοσκοπήσεις και αλλά ο κόσμος

Ή χαζοί είμαστε, ή ο κόσμος λέει ψέματα, δεν εξηγείται διαφορετικά το να ακούμε από τις δημοσκοπήσεις να δίνουν αποτελέσματα που δεν επαληθεύονται από τα όσα ακούς στα καφενεία, στις πλατείες, στο δρόμο και γενικότερα παντού στη κοινωνία.

Τι συμβαίνει σ’ αυτόν το τόπο: Που πάμε;

Όσο όλοι εμείς δεν περνούμε στα σοβαρά τη κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας, και όσο η κυβέρνηση βάζει πάνω απ το συμφέρον του τόπου, τις γερμανικές εκλογές προς όφελος της κ. Μέρκελ, τα πράγματα γι’ αυτόν το τόπο είναι μάλλον ζοφερά.

Στα απ αυτά σου φας δε φας ο τύπος από τη Σρι Λάνκα έχει 5 χρόνια να φάει

Δόξα το θεό έχω αρκετά χρήματα για να περάσω μέχρι το τέλος του μήνα.
Του προηγούμενου εννοώ, αλλά τι με νοιάζει έμενα τώρα βρήκα το κόλπο να τη βγάζω καθαρή.

Η ερώτηση της ημέρας

Ρε παιδιά…

Μήπως άκουσε κάνεις αν αληθεύει πως στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα ακουστεί το σύνθημα

Ο Αντωνάκης ξανά χτύπα τη φοροδιαφυγή

Μπράβο στη κυβέρνηση, που με το στιβαρό της χέρι πατάσει τη φοροδιαφυγή.
Μπράβο και στον Αντωνάκη τον Σαμαρά που μαζί με τον χοντρό συνέταιρο του, με πυγμή συνέλαβαν έναν μεγάλο φοροφυγά μεταλλεργάτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια, για χρέη... 

Όσο κάθετε ο κερατάς τα κερατά του μεγαλώνουν! (Ποιος είναι ο κερατάς μα εσύ που διαβάζεις τώρα)

Το ξέρω είστε έτοιμοι να με βρίσετε αλλά πριν το κάνετε θα σα πω, πάταξον μεν, άκουσον δε, - που τα σκέφτομαι ο μπαγάσας ιστορία θα γράψω – διότι η αλήθεια είναι ότι όλοι από τα παιδικά μας χρονιά ξεκινάμε με όνειρα να βγαλουμε το Δημοτικό μετά το Γυμνάσιο και το Λύκειο προχωράμαι στο Πανεπιστήμιο, και μετά στην ανεργία.
Μια χαρά, μες τη τρελή χαρά θα προσέθετα.
Κι επειτα για να να βρεις δουλειά πρέπει να βγάλεις  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Αφού Έλληνα δεν αντιδράς κάτσε να τη φας

Κάποιοι δειλά, δειλά σκέφτονται να κατέβουν να κάνουν καμιά διαμαρτυρία, αλλά από την άλλη ξανασκέφτονται, που να τρέχω τώρα, μια κάνει ζέστη, μια κρύο, εγώ θα τα βάλω με το θηρίο;

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ψυχραιμία blogger θα προλάβετε

Σε μια προσπάθεια τους να πουν υποτίθεται, την είδηση πρώτοι, πέφτουν σε σφάλματα, αντιθέσεις, και το χειρότερο χάνουν τη ψυχραιμία τους χωρίς να προσεγγίζουν την ουσία του θέματος, που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό απ΄ότι φαίνετε η φανταζόμαστε.

ΔΝΤ: Απαλλαγή από τον ΦΠΑ στις μικρές επιχειρήσεις με ακαθάριστα ετήσια έσοδα έως 25.000 ευρώ

Η εισήγηση του ΔΝΤ βασίζεται στην διαπίστωση ότι η συνεισφορά αυτών των επιχειρήσεων και επαγγελματιών στα έσοδα από ΦΠΑ είναι αρνητική δηλαδή παίρνουν μεγαλύτερη επιστροφή φόρου από αυτόν που αποδίδουν.

Άστραψε και βρόντηξε ο Δωδώνης κ. Χρυσόστομος

Από το δείπνο που παρέθεσε ο Γενικός Πρόξενος της Σανγκάης 
στον Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο 
και τη συνοδεία του!
Τη δίκη του απάντηση έδωσε ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, σε όσους τον κατηγόρησαν επειδή εμφανίστηκε με πολιτική περιβολή – κουστούμι και καπέλο - και όχι με ράσα στην Κίνα μέσω του Romfea.gr.

Το κλάμα του μωρού

Μεσημέρι σε μια γωνία της πόλις μας, δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα που, σ’ ένα μικρό, δυο δωμάτια σπιτάκι, από τα τόσα και τόσα που υπάρχουν σε πολυκατοικίες, επικρατεί απόγνωση, πίκρα, απελπισία.
Το νεαρό ζευγάρι - αυτός τριανταένα, κι σύζυγος εικοσιεννία, και το μωρό οχτώ μόλις μηνών – έχουν κυριολεκτικά φτάσει στα όρια τους, το μωρό κλαίει ασταμάτητα.

Καρατζαφέρης: Θα ‘χουμε εκλογές ένα μήνα μετά τις γερμανικές

Μιλώντας για την κυβερνητική συνεργασία ο κ. Καρατζαφέρης είπε στον Γιώργο Παπαχρήστο, και δημοσιεύτηκε στη στήλη του στα Νέα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές ένα μήνα μετά τις γερμανικές. «Η κυρία (Μέρκελ) θα τον αφήσει ελεύθερο τον δικό μας να πάει σε εκλογές» λέει χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ στη κλοπή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Το ιντερνέτ χωρίς αμφιβολία είναι ένα εργαλείο πολύ σημαντικό, που έχει γίνει απαραίτητο για κάθε επαγγελματία, σπουδαστή, ερευνητή, αλλά και νοικοκυριό, με αποτέλεσμα να παρατηρείται σημαντική αύξηση στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των ιστοσελίδων.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Συμμαχία» Ελλάδας -Ισραήλ στον πόλεμο κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού

Τη «συμμαχία» Ελλάδας -Ισραήλ στον πόλεμο κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού αλλά και των νεοναζιστικών ομάδων, ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και ο ομόλογός του, υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ, Γιτζάκ Ααρόνοβιτς, οι οποίοι συναντήθηκαν στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του ισραηλινού υπουργού στη χώρα μας.

Έφυγε το μαύρο από την ΕΡΤ

Επιτέλους άρχισε πάλι να εκπέμπει η ΕΡΤ μετά από δεκαεννέα μέρες, επιτέλους κάτι είναι κι αυτό ελπίζουμε να καταλάβουν οι λεβέντες τις κυβέρνησης ότι δεν μπορούν να παίζουν με τη δημοκρατία.

Στη Φωκίδα κατέπεσε τη Πέμπτη μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Έξω από το χωριό Αγία Ευθυμία της Φωκίδας κατέπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένα γαλλικής κατασκευής μη επανδρωμένο αεροσκάφος που πιθανόν έχει δανείσει ο Ελληνικός Στρατός στην ΕΛ.ΑΣ. και το οποίο συμμετείχε στον εντοπισμό της ομάδας του Μάριο Κόλα, ο οποίος φέρεται να ηγείται των δραπετών των Τρικάλων.

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε

Δεν μπορώ βρε παιδί μου να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει το μέσο έλληνα τόσο μαλθακό κι ανήμπορο να εκφράσει μια διαμαρτυρία για την κατάσταση που βιώνει.
Αντιλαμβάνομαι ότι βομβαρδίζετε σε καθημερινή βάση απ τα κανάλια, για το τι συμφορά θα μας βρει αν δεν μας δώσουν την επόμενη δόση, λες και κάνεις από μας υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να επωφεληθεί έστω και στο ελάχιστο απ αυτή.

Κάπτεν Γουέι: «Η Ελλάδα θα ανακάμψει και η ευημερία θα επιστρέψει»

«Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα ανακάμψει» και «η ευημερία θα επιστρέψει»,
Ποιος τα λέει αυτά;
Τα λέει ο πρόεδρος της της COSCO Γιουέι Τζιαφού, που τιμήθηκε σήμερα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο με το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Φοίνικα.

Νέα Δημοσκόπηση της MRB

Με βάση τη Νέα Δημοσκόπηση της MRB κέρδη να έχουν η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά τη συγκυβέρνηση.
Συγκεκριμένα προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%, η δημοσκόπηση έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ & ΠΑΣΟΚ.

Α ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Κρύβετε σκάνδαλο πίσω απ’ το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ο πρώην πρόεδρος της βουλής κ. Αποστόλης Κακλαμάνης μιλώντας στο κοινοβούλιο είπε πως:

Δείτε το πρόγραμμα της ΕΡΤ εδώ


Απάντησει στον Α. Σαμαρά από τον Γιώργο Κογιάννη πρώην Διευθυντή Ειδήσεων ΕΡΤ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,
Διάβασα με ιδιαίτερη προσήλωση το άρθρο σας στην εφημερίδα «Καθημερινή» και αναρωτήθηκα: Γιατί ξαφνικά γίνατε τόσο σκληρός με τα ίδια τα «παιδιά σας» στα οποία εδώ κι ένα χρόνο παραδώσατε, εν λευκώ, την ΕΡΤ;

Βόμβα στο ΠΑΣΟΚ από την «Αριστερή Πρωτοβουλία»

Άρχισαν και στο ΠΑΣΟΚ τα όργανα, μετά το νέο ανασχηματισμό από στελέχη τα οποία πρόσκεινται στον ΓΑΠ, ο όποιος δρα προς το παρόν υπογείως, και μέσω τρίτων δικών του ανθρώπων.

Ισόβια στη διαβολική παπαδιά και τον εραστή της

Κανέναν ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε στην παπαδιά και στον εραστή της το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου, καταδίκασε και τους δύο σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο του ιερέα πέρυσι στην Ηλεία.

Ο τσοπανάκος της πόλις

Κάπου χαμένος στο πλήθος της πολύβουης πόλις βρίσκετε ένας νέος γύρο στα είκοσι, ένα πρόβλημα στο πόδι τον έβγαλε Ι-5 με αποτέλεσμα να μη τον πάρουν φαντάρο.
Ο Στάθης - έτσι τον λένε – είναι ένας άστεγος, παιδί που δε γνώρισε οικογένεια, πατέρα ποτέ, δεν έμαθε ποιος ήταν, η μητέρα πέθανε πριν χρόνια από υπερβολική δόση, το περασμένο χρόνο έφυγε και η γιαγιά, στα βαθειά γεράματα, έχασε και το σπιτάκι που έμενε στη Καλλιθέα.

Την έλεγαν Μαρία ή Ελένη- δεν έχει σημασία. Απλά εφυγε…

Μια πονεμένη ιστορία ανεκπλήρωτων ονείρων ή ερώτων, όπως θέλετε πείτε το, απλά έσβησε και χάθηκε μες΄τη βουή της πόλις.

Ήταν λέγανε αυτοί που τη γνώριζαν, μια πολύ όμορφη γυναίκα στα νιάτα της και το μέλλον της προμηνύετο λαμπρό, αλλά ένας ανεκπλήρωτος έρωτας ήταν ικανός να τη στείλει στο τρελοκομείο κι έκτοτε ουδέποτε επανήλθε.

Θέλει να λογοκρίνει το Facebook & Twitter η Τουρκία

Τον έλεγχο της λειτουργίας του Twitter στην Τουρκία επιδιώκει η Άγκυρα, στον απόηχο πολυήμερων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που τάραξαν την χώρα, τη στιγμή που, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή του πρακτορείου Reuters, η τουρκική κυβέρνηση έχει ζητήσει από το Twitter να της παραδώσει τα στοιχεία χρηστών που ανήρτησαν μηνύματα που θεωρούνται προσβλητικά για την κυβέρνηση ή τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Άρχισαν τα όργανα στην Κ.Ο. της ΝΔ, για την σύνθεση της κυβέρνησης

Άρχισαν τα όργανα στην Κ.Ο. της ΝΔ, για την σύνθεση της κυβέρνησης, από πολλούς ακουστικέ ότι καπελώθηκαν απ’ τους ΠΑΣΟΚους. Οι γκρίνιες των βουλευτών έχουν φτάσει μέχρι το Μαξίμου προκαλώντας την ανησυχία του πρωθυπουργού, μιας και έρχονται δύσκολα νομοσχέδια αλλά και νέα μέτρα και η κυβέρνηση θέλει να έχει την Κ.Ο. συμπαγή.

Αυτοί είναι οι δυο συλληφθέντες μέλη των «Ροζ πανθήρων»

Οι δυο συλληφθέντες οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιοποιήθηκαν με ειδική διάταξη του εισαγγελέα προχτες βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου προκειμένου να απολογηθούν

Παράταση χρόνου για την μείωση του δημοσίου ζήτα ο Μητσοτάκης

Το κρίσιμο ζήτημα της κινητικότητας θα θέση επί τάπητος ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την τρόικα η οποία επιστρέφει στην Αθήνα στο τέλος του μήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος υπουργός αναμένεται να ζητήσει παράταση πέραν της 30ης Ιουλίου που προβλεπόταν.

Σκότωσε τον Τόνι Κουλάκης ο γιος του – Σοκ στην ομογένεια

Για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους σκότωσε με πολλές μαχαιριές τον διάσημο Έλληνας εστιάτορα, Τόνι Κουλάκης, ο 40χρονος γιος του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ.

Εξωφρενικό το κόστος του «λουκέτου» στην ΕΡΤ πάνω από 350 εκ. ευρώ

Επιπλέον χρέος που ίσως πλησιάσει και τα 500 εκατ. ευρώ προκαλεί στον κρατικό προϋπολογισμό η απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να βάλει «λουκέτο» στη δημόσια ραδιοτηλόραση, σύμφωνα με εκτιμήσεις των εργαζομένων της...

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι αντικειμενικές τιμές των οικοπέδων σε όλη την Ελλάδα

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Οικονομικών απόφαση του υφυπουργού, Γ. Μαυραγάνη, με την οποία καθορίζονται οι αντικειμενικές τιμές των οικοπέδων σε 457 περιοχές της χώρας στις οποίες δεν ισχύει το αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού των τιμών

«Έτοιμη η νέα “ανακυκλωμένη” κυβέρνηση»

Στον ανασχηματισμό αναφέρονται σήμερα τα γερμανικά και αυστριακά ΜΜΕ στις online εκδοχές τους, υπογραμμίζοντας την αναβαθμισμένη παρουσία του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, όπως γράφει η Deutsche Welle.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Αυτή είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα

Πριν από λίγο ανακοινώσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

1.   Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
2.   Αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος
3.   Υφυπουργός Δημήτρης Κούρκουλας
4.   Υφυπουργός Ακης Γεροντόπουλος
5.   Υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης
6.   Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας

Σοκ για Μπερλουσκόνι 7ετη κάθειρξη και ισόβια στέρηση Πολ Δηκ

Σοκ για τον καβαλιέρε, ήταν η απόφαση του δικαστηρίου του Μιλάνου, συμφωνά με την οποία καταδικάζετε σε 7ετη κάθειρξη και ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
Λίγα λεπτά μετά την απόφαση, ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι άσκησε έφεση ενώ έκανε λόγο για "τελείως εξωπραγματική" απόφαση

Στοχοποιούν και επικηρύσσουν δημοσιογράφους αντίθετους στην ακροδεξιά

Συμφωνά με το κουτί της Πανδώρας εφαρμόζονται επικίνδυνες τακτικές οι οποίες δείχνουν να ναι βγαλμένες από σκοτεινές εποχές του παρελθόντος προχωρά το τελευταίο χρονικό διάστημα η ακροδεξιά εφημερίδα “Στόχος”.

ΔΝΤ οι Έλληνες αναγκάζονται να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν

Σύμφωνα με την ειδική έκθεση του ΔΝΤ οι Έλληνες αναγκάζονται από το σύστημα να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν, και καταγράφει όλες τις διαδικασίες που κυριαρχούν στο φορολογικό σύστημα και δίνει ελαφρυντικά στους Έλληνες για την επιλογή τους να αποκρύπτουν σημαντικό μέρος του εισοδήματός τους, στερώντας από το ελληνικό δημόσιο ταμείο σημαντικούς πόρους.

Τέρενς Κουίκ: Τι είδα στην Αλβανία

Ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, από τα Τίρανα όπου βρίσκεται, ως παρατηρητής του ΟΑΣΕ, έδωσε συνέντευξη στο epirus-ellas.gr. αναφέροντας τις εμπειρίες του από τις αλβανικές εκλογές .

Αλλάξτε πράγματα στη ζωή σας άπλα και ήρεμα

Το να είσαι μόνος  δεν προκαλεί τόσο πολύ μοναξιά όσο μια λάθος σχέση ή συναναστροφή με λάθος ανθρώπους που το μόνο που μας δημιουργούν είναι προβλήματα, κι αντιθέσεις.
Αν λοιπόν συμβαίνει αυτό, κάντε ένα διάλειμμα και περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας.

Τροφές κατά του πονοκεφάλου

Υπάρχουν έρευνες  που έχουν εντοπίσει ποιες τροφές τους προκαλούν πονοκέφαλο και ποιες τους βοηθούν να τον καταπολεμήσουν αρκεί να κατανοήσει τον πόνο και να εντοπίσει τα συμπτώματα, τα αίτια και το είδος του πονοκεφάλου.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Οι πληροφορίες για τη νέα κυβέρνηση

Όλα καλά κι όλα ωραία στη κυβέρνηση, με παρατεταμένες κινήσεις ματ απ’ τον κυρ Αντώνη τον Σαμαρά, θέλει με τα ως τώρα διαρρεύσαντα, να χωρέσει τον ελέφαντα στο κλουβί.
Δεν θέλει λένε το Κυριάκο Μητσοτάκη, και αντ αυτού βάζει την Ντόρα Μπακογιάννη στο ΥΠΕΞ

Για αλαζονικές συμπεριφορές στο εσωτερικό της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας την εμπειρία του από το κυβερνητικό σχήμα στο οποίο συμμετείχε, είπε πως δεν λειτουργούσε ως μια τρικομματική κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές, και μικρομεγαλισμούς.

Το ΠΑΣΟΚ κι ηγεσία του ξέχασε τον Ανδρέα το ίδιο κι οικογένεια του δεν παρέστησαν στην επιμνημόσυνη δέηση


Ξέχασαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, οι συγγενείς και οι ευρεθέντες απ΄ αυτόν ΠΑΣΟΚοι κι ούτε που καταδεχτήκαν να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε παρουσία της κ. Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, και δυο ιερέων, ενώ ο κόσμος ήταν ελάχιστος

Θα κατάσχουν από μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν 10 δισ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που έγινε στο «Βήμα της Κυριακής», κι αναδημοσίευσε ο ισότοπος iefimerida ,κατάσχουν πάντα από 4.000 μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν 10 δισ.
Στο σφυρί πρόκειται να βγάλουν, βίλες, ακίνητα και οικόπεδα-φιλέτα

Α. Σαμαράς δεν θα τη ξαναπατήσουμε (Πάθαμε και μάθαμε;)

Ο πρωθυπουργός με τα όσα θετικά λέει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λίγα 24ωρα πριν από τον ανασχηματισμό, δίνει τη θέση του αντιπροέδρου στον Ευ. Βενιζέλο.

Σε νέα δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται με 1% του ΣΥΡΙΖΑ

Μικρό προβάδισμα δίνει στη ΝΔ κατά 1,1% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μεγάλη πτώση για το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ με βάση τη νέα δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».
Η ΝΔ παρουσιάζει οριακή άνοδο στα ποσοστά της, συγκεντρώνοντας 24,8%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 23,7%.

Η Ελλάδα να προχωρήσει σε μονομερή οριοθέτηση ΑΟΖ

Η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει σε μονομερή οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), ήταν το βασικό συμπέρασμα εκδήλωσης του Τhe Economist, με χορηγό επικοινωνίας τη «Ναυτεμπορική» και το www.naftemporiki.gr...

Τι αποζημίωση θα πάρουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ

Τι αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών δίνοντας σχετική άδεια για να πληρωθούν τα χρήματα.
-      Δύο μισθούς ως προκαταβολή αποζημίωσης θα βρουν στους λογαριασμούς τους οι μόνιμοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κι έναν οι συμβασιούχοι.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η συμπεριφορά του Σαμαρά και η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ

Ο χειρισμός στο θέμα της  ΕΡΤ ταυτίζει τις μεταρρυθμίσεις με τον  αυταρχισμό και δημιουργεί θέμα  δημοκρατίας.
Ο τρόπος που επιχειρήθηκε, μονομερώς από τον πρωθυπουργό,  η  «αναδιοργάνωση» της ΕΡΤ,  είναι πολιτικά απαράδεκτος, δημιουργεί ζήτημα δημοκρατίας και ταυτίζει τις μεταρρυθμίσεις με «εγχείρηση χωρίς αναισθητικό».

Η μοναχική πορεία του Σαμαρά οδηγεί σε αυτογκόλ

Η αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση συνασπισμού, στα συμφραζόμενα των εξελίξεων στην ΕΡΤ, σχολιάζεται από πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες.

Φαγωμάρα Μέρκελ Πούτιν με αφορμή μια έκθεση σε μουσείο

Πήγε να εγκαινιάσει έκθεση στο περίφημο μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης,η καγκελάριος Μέρκελ και προκλήθηκε επεισόδιο, κι αυτό διότι είπε απευθυνόμενη στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμλίρ Πούτιν, του είπε ότι 600 αντικείμενα που εκτίθενται εκεί ήταν από τη Γερμανία

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Βουλιάζει η κυβέρνηση βάση σχεδίου την αμυντική βιομηχανία (ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ)

Οι αμυντικές βιομηχανίες της χώρας έχουν αφεθεί στο έλεος της μοίρας τους και βουλιάζουν καθημερινά, παρ ότι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην εθνική οικονομία πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Δε πρέπει να παραγνωρίζουμε τις σημαντικές παραγωγικές και εξαγωγικές δραστηριότητες των εταιρειών.