Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Τι συμβαίνει σ’ αυτόν το τόπο: Που πάμε;

Όσο όλοι εμείς δεν περνούμε στα σοβαρά τη κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας, και όσο η κυβέρνηση βάζει πάνω απ το συμφέρον του τόπου, τις γερμανικές εκλογές προς όφελος της κ. Μέρκελ, τα πράγματα γι’ αυτόν το τόπο είναι μάλλον ζοφερά.

Plus500
Μια κυβέρνηση  που βλέπει τους πολίτες και κυρίως τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους ως υποψήφια θύματα της πολιτικής  της , αποφεύγοντας να κάνει οτιδήποτε σοβαρό για την φοροδιαφυγή  στέλνοντας την μπάλα την εξέδρα αντί να δουλέψει και να βρεί λύσεις και μια αντιπολίτευση υποψήφια κυβέρνηση που θέλει απλώς να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη , υποσχόμενη να επιστρέψουμε σε ότι μέχρι τώρα μας έχει καταστρέψει.

Και στην μέση οι αλαφιασμένοι πολίτες που δεν προλαβαίνουν να συνέλθουν από το ένα χτύπημα και τους έρχεται το άλλο.
Άραγε πόσοι απο όλους αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση και βγάζουν τον χειρότερο και πλέον κακόγουστο τρόπο συμπεριφοράς και πολιτισμού, καυγαδίζοντας σαν να ανήκουν στον  υπόκοσμο έχουν συνειδητοποιήσει τι υπηρεσίες προσφέρουν στην χώρα;

Όταν αυτοί φέρονται με αυτόν τον τρόπο ποιός μπορεί να απαιτήσει από τους απλούς πολίτες να σέβονται τους νόμους, να είναι κόσμιοι, να βάλουν πλάτη;
Όταν αυτοί πρώτοι κοροϊδεύουν τους πάντες και τα πάντα;
  
Είναι βέβαιο ότι στους επόμενους μήνες θα έχουμε εξελίξεις. Θα έχουμε νέα κόμματα , μετακινήσεις  βουλευτών και πολιτευτών και γενικά μεγάλη κινητικότητα.

Εκείνο που δεν βλέπω είναι νέες και φρέσκες ιδέες και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι  ότι οι νέοι άνθρωποι που φέρουν αυτές την έχουν κάνει διακριτικά απο την πολιτική αλλά δυστυχώς και απο την χώρα.


Και έτσι θα μείνουμε οι υπόλοιποι μίζεροι και γκρινιάρηδες να ανακυκλώνουμε την μιζέρια μας και την κακομοιριά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: