Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε

Δεν μπορώ βρε παιδί μου να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει το μέσο έλληνα τόσο μαλθακό κι ανήμπορο να εκφράσει μια διαμαρτυρία για την κατάσταση που βιώνει.
Αντιλαμβάνομαι ότι βομβαρδίζετε σε καθημερινή βάση απ τα κανάλια, για το τι συμφορά θα μας βρει αν δεν μας δώσουν την επόμενη δόση, λες και κάνεις από μας υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να επωφεληθεί έστω και στο ελάχιστο απ αυτή.
Plus500
Έχετε όμως πράγματι αναρωτηθεί, σε ποιους ανήκουν τα κανάλια και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;
Ξέρετε τους κυριάρχους των καναλιών, αλλά και της DIGEA, αυτοί είναι οι κύριοι Βαρδινιοαγιάννης, Μπόμπολας, Ψυχάρης, Κυριακού, Αλαφούζος και Κοντομηνάς.
Έχετε κανένα κοινό συμφέρον εσείς με αυτούς;
Για τα κανάλια τους έχουν καμιά άδεια;
Πληρωνουν για τις συχνοτητες;

Εσείς, κι εμείς, κι εγώ όμως, και η πλειοψηφία των ελλήνων βιώνουμε μια κατάσταση αφόρητη απ’ όλες τις απόψεις.
Ανεργία, ακρίβεια, αφόρητη φορολογία, κοινωνικές παροχές υπό το μηδέν, ανασφάλεια και όλο αυτό το μίγμα της πολιτικής φάρσας μας αφήνει παγερά αδιάφορους να μονολογούμε απ το καναπέ μας.
Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πειστούμε όλοι εμείς οι Έλληνες που έχουμε  υποστεί πολλά δεινά τα τελευταία χρόνια, πως ήρθε η ώρα να σηκωθούμε και να παλέψουμε.
Τα πλήγματα ήταν ισχυρά, κι ίσως τώρα να δόθηκε η αφορμή να ξεσηκωθούμε, ίσως τώρα εσείς να γίνατε βορά των περιστάσεων προκειμένου να γίνει η αλλαγή. Εμείς από την πλευρά μας απανταχού της Ελλάδας και με κάθε μέσο επιδιώκουμε τη διάδοση του μηνύματος για έναν νέο ανένδοτο, που πολύ μοιάζει με τον ανένδοτο του «1-1-4» ή και του πολυτεχνείου για «Ψωμί, Παιδία, Ελευθερία».

Κυρίες και κύριοι μην έχετε πλέον ψευδαισθήσεις πως όλα αυτά τα πολιτικά «ξόανα» με τις σοσιαλιστικές και φιλελεύθερες πατερίτσες είναι υποχείρια και υπαλληλίσκοι β’ κατηγορίας κάτω ακόμα και από τους υπαλλήλους της περίφημης Τρόικας στους οποίους λογοδοτούν κάθε λίγο και λιγάκι.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πλέον επικίνδυνοι και η θέση που τους αρμόζει δεν είναι να μας κυβερνούν αλλά να καταγραφούν στην συνείδηση όλων μας ως οι σύγχρονοι «Εφιάλτες» του λαού και της χώρας μας.

Πρέπει εδώ και τώρα να πάψουμε να περιμένουμε το «μάνα εξ ουρανού» για την σωτηρία μας και να αποφασίσουμε να ξεσηκωθούμε να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας και επιτέλους να πούμε κι ένα αϊ στο διάολο στη τρόικα.
Και τι θα γίνει;
Ε! Τίποτα δεν θα γίνει. διότι δεν τους συμφέρει να μη μας χρηματοδοτήσουν, διότι θα χάσουν τ’ αυγά και τα καλάθια.

Αρκεί κι εμείς να μη διαθέτουμε τα χρήματα όπως αυτά σήμερα διατίθενται από τους άχρηστους αυτούς που μας κυβερνάνε, αλλά να πάνε στην ανάπτυξη τη χώρας και του λαού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: