Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αφού Έλληνα δεν αντιδράς κάτσε να τη φας

Κάποιοι δειλά, δειλά σκέφτονται να κατέβουν να κάνουν καμιά διαμαρτυρία, αλλά από την άλλη ξανασκέφτονται, που να τρέχω τώρα, μια κάνει ζέστη, μια κρύο, εγώ θα τα βάλω με το θηρίο;


Σωστά το σκέφτονται οι άνθρωποι που να τρέχεις εσύ άστους άλλους να πάνε, κι όντος αυτό γίνετε, διότι θα κατέβουν λέει στο Σύνταγμα κι αλλού για διαμαρτυρία οι ληστές και οι λωποδύτες.
Κατηγορούν τη κυβέρνηση για μονοπωλιακές τακτικές στο επάγγελμα.
Δεν είναι κατάσταση αυτή οι πρώην προνομιούχοι, επαγγελματίες λαμόγια και ρεμουλαδώροι, να έχουν χάσει τα προνόμια τους από τους άσχετους τραπεζίτες.
Απαράδεκτο!!!

Γιατί ρε παιδί μου για να λεμέ και του στραβού το δικιο 50δις ήρθανε και να τα πάρουν οι άλλοι; Κι εμείς τίποτα;
Πως θα ζήσουν οι άνθρωποι;

Κι αυτό διότι τους είναι αρκετά δύσκολο – έως αδύνατον θα προσέθετα – να συντηρήσουν τη πρώτη κατοικία των 500 τετραγωνικών, να χουν ένα κεραμίδι, το φτωχικό τους εξοχικό των μόλις 300 τετραγωνικών μέτρων, μια στάλισα είναι, και τα τρία αυτοκίνητα, για να μην αναφέρουμε το κότερο, πως ρε παιδιά.
Για να μη πούμε για τη γκόμενα που είναι πολυέξοδη η πουτάνα.

Κι από την άλλη δίπλα τους να μένη μια οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους;
Τι πράγματα είναι αυτά;
Τους πίνουν το αίμα και δεν ξέρουν που να κάνουν καταγγελία;

Γι αυτό σου λέει μπράβο ρε Έλληνα, ασχολήσου με τη νέα μόδα, που είναι εύκολη κι απλή, και το σημαντικότερο δεν κουράζεσαι, ποια;
Μα αυτή της μούντζας, αράζεις στο καναπέ σου φτιάχνεις τη καφεδιά σου ανοίγεις τη τηλεόραση σου και μόλις δεις πολιτικό τον μουντζώνεις!

Αυτό θα πει διαμαρτυρία

Αϊ γεια σου!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: