Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Για αλαζονικές συμπεριφορές στο εσωτερικό της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας την εμπειρία του από το κυβερνητικό σχήμα στο οποίο συμμετείχε, είπε πως δεν λειτουργούσε ως μια τρικομματική κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές, και μικρομεγαλισμούς.


Μάλιστα πρόσθεσε, πως «διοχετεύονταν ψευδείς ειδήσεις από γνωστό κέντρο εναντίον υπουργών», το οποίο και χαρακτήρισε «μη επιτρεπτό», τονίζοντας παράλληλα, πως και από κάποια ΜΜΕ διοχετεύονταν στην κοινωνία, εντελώς ανακριβή πράγματα για τον ίδιο.

Παρά ταύτα, ευχήθηκε στη νέα δικομματική κυβέρνηση να πορευθεί με αποτελεσματικό τρόπο, ενώ σε γενικές γραμμές είπε πως από το τρικομματικό σχήμα, του μένει μια «θετική καταγραφή».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός πως η απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, λέγοντας:

«Δεν αρκεί να το επικαλούμαστε το Κράτος Δικαίου», είπε, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί η Δημοκρατική Αριστερά για την απόφαση αυτή ως κυβερνητικός εταίρος.

«Όταν λοιπόν έρχεται σε μια νύχτα και λέει 'εγώ κλείνω την ΕΡΤ, λέει 'εγώ τι είμαι εδώ δηλαδή'; Είμαι ένα κόμμα που συμμετέχω. Δεν πρέπει να το συζητήσουμε; Δεν πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο;"», αναρωτήθηκε.


Πηγή: Αθήνα 9.84 – star 

Δεν υπάρχουν σχόλια: