Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Βενεζουέλα, νέος πρόεδρος ο Νίκολας Μαντούρο

Νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας είναι ο Νίκολας Μαντούρο μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές για τη διαδοχή του Ούγκο Τσάβες, που πέθανε στις 5 Μαρτίου από καρκίνο.Η ανακοίνωση της εθνικής εκλογικής αρχής με ποσοστό 50,76% των ψήφων.Ενώ ο Ενρίκε  Καπρίλες αντιπαλος του Μαντούρο,  καταγγέλλει εκλογικές παρατυπίες

Απολύονται 14.000 δημόσιοι υπάλληλοι και 25.000 μετακινούνται

Συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και τρόικα, για την απόλυση 14.000 δημοσίων υπαλλήλων συνολικά,, ενώ κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν ότι δεν θα εκπλαγούν αν φτάσουν τις 15.000.Συνολικά 10.000 υπάλληλοι που θα απολυθούν εντός του 2014.

Υπουργείο οικονομικών προς οφειλέτες «δώστε ότι έχετε»

Αντιλαμβανόμενο το υπουργείο οικονομικών, το πλήρες αδιέξοδο των φορολογούμενων να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς την εφορία, κατέθεσε νομοσχέδιο για απεριόριστες δόσεις για τους Μικροφειλέτες, ως αναφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ημερίδα της ΔΗΜ.ΑΡ. για τον τουρισμό στη Ζάκυνθο

Ημερίδα με θέμα την τουριστική ανάπτυξη, διοργανώνει η ΔΗΜ.ΑΡ. την παρασκευή 19 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του δήμου Ζακυνθίων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβούλιου, με τη παρουσία του γραμματέα του κόμματος κ. Σπύρου Λυκούδη.

Τι λέει η ΔΗΜ.ΑΡ για τους επίορκους στο Δημόσιο

Συνέντευξη έδωσε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας, Σπύρος Λυκούδης, στο ρ/σ ΒΗΜΑ FM και τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό

Μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα

Αυτό είπε ο Μανώλης Γλέζος, στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, αναφερόμενος στην άρνηση του γερμανού υπουργού των οικονομικών, για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων που διεκδικεί η πατρίδα μας.  

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τσίπρας :Δώστε τα κλειδιά και κάντε εκλογές

Σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,  λαμβάνοντας αφορμή από όσα διέρρευσαν από τις συνομιλίες Στουρνάρα – τρόικας αναφερει:

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Επεισόδια στη Ζάκυνθο με τη Χρυσή Αυγή ( Βίντεο)

Επεισόδια έγιναν το πρωί του Σαββάτου στη Ζάκυνθο, με αφορμή την επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού για πολιτική εκδήλωση του κόμματος, καθώς επίσης για να μοιράσουν τρόφιμα και ρουχισμό.

Προετοιμάζετε η Ε.Ε. για κούρεμα καταθέσεων και σε άλλες χώρες

Το είπε ξεκάθαρα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν ο οποίος μιλώντας στην φινλανδική τηλεόραση δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει οδηγία σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση κατάρρευσης μιας τράπεζας οι μεγαλοκαταθέτες θα συμβάλλουν στη διάσωσή της.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οι «Υπερήρωες» πέθαναν ζήτω οι «Κατατρεγμένοι».

Φανταστείτε έναν «Υπερήρωα» σαν τον «superman», «batman»,   «Spiderman» ή ότι στο διάολο άλλο θέλετε, να κατεβαίνει και να προασπίζετε του νεόπτωχους σε όλη την Ευρώπη ή τους άνεργους τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και γενικότερα όλους όσους πραγματικά υποφέρουν από την ανάλγητη και άδικη οικονομική πολίτικη που ακλουθείτε σε όλη την Ε.Ε.

Πέθανε ο ήρωας Νίκος Παππάς κυβερνήτης του «Βέλος»

Έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί, ο κυβερνήτης του θρυλικού αντιτορπιλικού «Βέλος» και πρωτεργάτης του κινήματος του Ναυτικού Νίκος Παππάς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Θα γίνει κούρεμα των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες

Στη δίνη των εξελίξεων σε Ελλάδα και Ευρώπη λόγο της ανάλγητης δημοσιονομικής πολιτικής που ακλουθείτε, ως φυσικό επακόλουθο θα έχει την αδυναμία των φορολογουμένων να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος και κατ επέκταση προς τους δανειστές.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τι είναι το all-inclusive

Το all-inclusive είναι η νέα μόδα που διαμορφώνετε τα τελευταία χρόνια στο τουριστικό τοπίο της χωράς μας αλλά και παγκοσμίως. Το χαρακτηριστικό του είναι τα «βραχιολάκια» που είναι υποχρεωμένοι οι τουρίστες να φορούν όλοι ένα χρωματιστό βραχιόλι στο χέρι, το οποίο (ανάλογα με το χρώμα) υποδηλώνει και τις υπηρεσίες που έχουν επιλέξει να δοκιμάσουν!