Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Γυναικείος οργασμός και επιστήμη (Βίντεο)

 Για πρώτη φορά στην ιστορία, άνθρωποι και μηχανήματα, είδαν, φωτογράφισαν και εμφάνισαν το ‘άβατο’ του γυναικείου οργασμού.


Στο Πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey οι ειδικοί αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με ό,τι αποτέλεσε μέχρι τώρα το αίνιγμα της ανθρώπινης φύσης και συγκεκριμένα της γεννετήσιας ηδονής, τη σεξουαλική κλίμακα της γυναίκας,τις πίστες και τα πλατώ ,όπως τα αντιλαμβάνεται ο γυναικείος οργανισμός και εγκέφαλος -και μόνο-, και όπως, ομολογημένα μέχρι σήμερα ,oι σεξολόγοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν σε ερευνητική και κλινική πρακτική.

Και έτσι χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά εγκεφαλογραφήματα με πραγματικές απεικονίσεις εγκεφάλων των γυναικών κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου του οργασμού, της κλιμάκωσης ,του peak- ενός ή επαναλαμβανόμενου-, και της σταδιακής επαναφοράς του σώματος στα φυσιολογικά επίπεδα απ’ τα πελάγη της ηδονής.

Δημιουργήθηκε η πρώτη ταινία που στηρίχθηκε στα sequels των αληθινών σλάιτς εγκεφάλων με βιωματικό live οργασμό, και το θέμα έγινε hit σε εργαστήρια, επιστημονικά και ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.

Κανένα επιστημονικό συμπέρασμα δεν ανακοινώθηκε επί του παρόντος. Το πώς ενεργοποιούνται οι γυναικείες εγκεφαλικές περιοχές για να επιτύχουν την ‘συμφωνία των αισθήσεων’, όπως την ονόμασαν οι ερευνητές, με την ένταση, το ρυθμό της κλιμάκωσης, και τη διακλάδωση στα εγκεφαλικά μονοπάτια, αυτό είναι μια άλλη άβυσσος, παραδέχθηκαν οι ειδικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: