Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Γραφεία για Δουλεμπόριο εργατών ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Τα κοινοβουλευτικά πεπραγμένα της ΧΑ είναι απολύτως συμβατά προς τα άλλα.Με τα «Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων» δεν συνάπτει μόνο πελατειακές σχέσεις, ούτε καλλιεργεί απλώς το ρατσισμό. Επιπροσθέτως βοηθά την ...πιάτσα να απαλλαγεί ευκολότερα από τα υπολείμματα των εργασιακών δικαιωμάτων, το μίνιμουμ μεροκάματο, την ασφάλιση.



Ρητορικά ή μη, διερωτώνται πολλοί γιατί η ΧΑ λάμπει διά της απουσίας της από μεγάλες αντιμνημονιακές κοινωνικές κινητοποιήσεις - ακόμη και η διαδήλωση εναντίον της Μέρκελ, βαριά της έπεσε!

Προφανώς η εξήγηση δεν παραπέμπει μόνο στην απροθυμία της ΧΑ να βρεθεί σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων ή χιλιομέτρων -αυτή θα το καθόριζε, άλλωστε- από συγκεντρωμένους «βρομιάρηδες αριστερούς» και διάφορους ...ανώμαλους που αρνούνται να δεχθούν πως ο Ντερτιλής ήταν ήρωας.
Παραπέμπει στην ίδια την πολιτική πεμπτουσία της ΧΑ.

Μήπως τουλάχιστον είναι σταθερά εχθρικοί προς την πολιτική εξουσία οι ...ανυποχώρητοι εθνικιστές;
Ποιοι;
Αυτοί που μέχρι το «παρά πέντε» κρατούσαν μαζί με τους κυβερνητικούς εταίρους την ασπίδα, η οποία προστάτευε τον Στουρνάρα από την υποχρέωση να απολογηθεί για την ΑΤΕ;
Ας γελάσουμε.
Υπάρχουν όμως και σοβαρότερες «προσφορές» της ΧΑ, τις οποίες μάλιστα καμία κυβίστηση δεν αίρει.

ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ

Κάτω από το 5% βρίσκονται αυτή τη στιγμή, μετά από αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις , τα ποσοστά των Ελλήνων που… ΘΑ(;) ψήφιζαν ΞΑΝΑ!!!(;) ανθρώπους από το ψηφοδέλτιο της ΧΑ.
ΟΛΟΙ φοβούνται για ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ…
Όλοι έχουν ..χαζέψει με αυτά που ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ για τα «αμπελοβλάσταρα» της ΧΑ
Η έντονη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ τόσο από την αδράνεια ( αφού είναι αγράμματοι), όσο και από τον ΔΙΧΑΣΜΟ που έχουν προκαλέσει με τις καταστροφικές πράξεις τους , τα ΑΣΕΒΗ και ανορθόγραφα σχόλια τους στο διαδίκτυο, την ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ και απαξιωτική συμπεριφορά τους εντός και εκτός της βουλής, που καταγράφεται ΠΛΗΡΩΣ με αναλύσεις και εξηγήσεις στις δημοσκοπήσεις και των προηγούμενων εβδομάδων και τις νέες που ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι ο κόσμος ξύπνησε και αντελήφθη ότι ‘’ο ΛΥΚΟΣ κι αν εγέρασε…

Κανείς Έλληνας ΔΕΝ επιθυμεί ξανά, την κοινοβουλευτική παρουσία της ΧΑ και ΟΛΟΙ υπόσχονται ότι με την πρώτη ευκαιρία θα καθαρίσουν την Βουλή από την ΧΑ του... ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.
Ελπίζουμε ,επί τέλους, και η πολιτεία να λειτουργήσει… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: