Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στον εισαγγελέα ο οπαδός του ΟΦΗ που χτύπησε τον Χ Μαυρία


Η αντίδραση όλων όσοι είδαν τον οπαδό του ΟΦΗ να χτυπάει τον Χάρη Μαυρία προχθές στο «Γεντί Κουλέ» ήταν τόσο έντονη και δημιούργησε τόσο θόρυβο που οι Αρχές δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγες.


Ετσι χθες έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οπαδού, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου?

Την έκταση όμως που πήρε από την πρώτη στιγμή που συνέβη (στο 44΄του αγώνα ΟΦΗ ? Παναθηναϊκός) αυτή η απαράδεκτη ενέργεια του οπαδού της ομάδας, στον ΟΦΗ δεν την αντιλαμβάνονται όλοι το ίδιο? Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση ναι μεν καταδικάζει το περιστατικό, όμως αποστασιοποιείται απ' αυτό, τονίζοντας πως είναι μεμονωμένο, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στον ΠΑΟ για τον οποίο αναφέρει: «Δεν πρέπει να γίνει ''σημαία'' στον βωμό του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά αγωνιστικά προβλήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τέρψιν και μόνο του φιλοθεάμονος κοινού της».
Την ίδια ώρα, όμως, άλλα στελέχη της ΠΑΕ διερρήγνυαν τα ιμάτια τους πως θα βρουν και θα αποπέμψουν τον οπαδό από το γήπεδο.

Ότι και να κάνει όμως ο ΟΦΗ, τον «καίει» το φύλλο αγώνα στο οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης Τριτσώνης (Αθήνας) έχει καταγράψει το συμβάν με τον οπαδό και τον Μαυρία.

Η κρητική ΠΑΕ αναμένεται να κληθεί από Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για να απολογηθεί.
Όσον αφορά την τιμωρία, όμως, οι απόψεις διίστανται, καθώς το συμβάν δεν έχει γίνει εντός του αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: