Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πάγκαλος: ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α, και Καμμένος είναι ίδιοι… Αχ πως τα λέει…

Σύντροφε Πάγκαλε πέστα όλα βαλε μπουρλότο
Αυτή είναι πολιτική, αμ τι νομίσατε οι κρυόκωλες αναφορές που κάνουν οι άλλοι;
ΟΧΙ!
Ο Θοδωρής ο Πάγκαλος βγήκε και με πένα στιβαρή, γεμάτη αυτοπεποίθηση, μιας και δεν θα τον ψηφίσει πια κάνεις, άρχισε να μας κάνει ανάλυση των όρων «τραμπουκισμός» και «τραμπούκος», διότι πρόκειται δια δυο διαφορετικά πράγματα.

Μάλιστα ο σύντροφος μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή είναι το ένα και αυτό – μάλιστα κύριοι – διότι όπως μας είπε είναι «Ένα σύγχρονο κίνημα τραμπούκων», και συνεχίζει με την αξεπέραστον αυτήν γραφήν, «Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν τραμπουκισμούς παλαιοκομμουνιστικά κομάντο του ΚΚΕ ή νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια βέβαια σύσσωμου του αντιεξουσιαστικού χώρου και των αναρχικών, αλλά και με τη συμμετοχή νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής ή ακροδεξιών οπαδών του Παναγιώτη Καμμένου».

Και η διαφώτισης συνεχίζετε: «Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης».

Για να κατάληξη με το στομφώδες: «Αν πάει ποτέ ο κ. Τσίπρας στην Κούβα, ας αγοράσει μερικά trabuco Αβάνας για τα στελέχη του».

Αλήθεια ο παππούς ποιανού ήταν δικτάτορας;



Δεν υπάρχουν σχόλια: