Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα κάλπικα διλλήματα της κάλπης .


Δεν συζητάμε για χρυσή αυγή αυτό το μόρφωμα δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες του 2012 να επιτρέψουν να μπει στη βουλή. Δεν μπορούν οι Έλληνες να προκρίνουν τον φασισμό!

Και τώρα ας ασχοληθούμε με την δημοκρατία.
Εδώ θέλω με πολύ συνοπτικό λόγο να πω ότι καλό θα ήταν το εκλογικό σώμα, αν θέλει να δει άσπρη μέρα πρέπει να «μαυρίσει» με τη ψήφο του τρία κόμματα κι αυτά είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη.
Γιατί; Μα είναι απλό, διότι είναι δούλοι του μνημονίου, και μας εκβιάζουν λέγοντας ότι δεν θα μπορούν να δοθούν μισθοί και συντάξεις τον Ιούνιο.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο εκβιαστικό δίλλημα που μας θέτουν και είναι ψέμα διότι εάν και εφόσον οι δανειστές δεν θελήσουν να αλλάξουν την οικονομική πολική που έχουν επίβαλε εις την χώρα με την σύμφωνη γνώμη και των τριών ως άνω κομμάτων, τότε και μόνο η σκέψη της παύσης πληρωμών από μόνη της θα τους κάνει να τρέμουν.
Αν πάλι γίνει παύση πληρωμών, τότε μόνο όσα πληρώνουμε για τόκο χρεολύσια φτάνουν και περισσεύουν για την κάλυψη των μισθών και συντάξεων!
Ένα ανέκδοτο που πάντα κυκλοφορούσε στους οικονομικούς κύκλους είναι τι εξής:
Άμα χρωστάς 10.000 εσύ έχεις πρόβλημα ενώ άμα χρωστάς 1.000.000 ο δανειστής σου έχει πρόβλημα!
Για αυτό καλά θα κάνουμε να τους μαυρίσουμε και ο καθένας να ρήξη την ψήφο του σε όποιο από τα άλλα κόμματα υπάρχουν κι αυτός προκρίνει.
Επί πλέον οποίος δεν σηκωθεί απ τον καναπέ του και έμπρακτα να δείξει την αγανάκτηση του μέσα από την ψήφο του είναι συνένοχος με τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: