Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Πολλαπλοί οργασμοί… είναι μια γυναικεία υπόθεση???


Οργασμοί - Πράγματα που πρέπει να ξέρετε
 
Οι οργασμοί είναι ένα ανείπωτο μυστήριο .
Μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει όταν κάνει μία έρευνα στο διαδίκτυο ότι υπάρχουν σχεδόν 30 διαφορετικοί τρόποι για να περιγράψουν τη φυσική και συναισθηματική ιδιότητα του οργασμού.

Ίσως επίσης γνωρίζετε ήδη πως οι οργασμοί οδηγούν σε μυϊκές συστολές, αύξηση του καρδιακού ρυθμού / και τις αρτηριακής πίεσης, και είναι συνδεδεμένοι με μία έντονη ευχαρίστηση (άχχχ ναί), και μπορούν να τους βιώσουν ισάξια άντρες και γυναίκες.
Παρακάτω θα αναφερθούμε σε μερικά πράγματα που ίσως δε γνωρίζετε.

Σπέρμα :
Όταν ένας άντρας φτάνει σε οργασμό, εκσπερματώνει εκκρίσεις σπέρματος, που ανέρχονται σε 10 κυβικά εκατοστά (cc) ανά φορά. Έχει υπολογιστεί ότι τα υγρά κατα τη διάρκεια της ζωής ενός μέσου άντρα είναι ικανά για να να γεμίσει ένα κουτί γάλα, δεκατέσσερις φορές. (14 Λίτρα σπέρμα λοιπόν), καλή τύχη με αυτό.

Δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση :
Ενώ είναι γνωστό ότι οι γυναίκες έχουν διαφορετικά σημεία - g,  πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τα σημεία αυτά υπάρχουν ακόμα και στους άνδρες και είναι τρία για να είμαστε ακριβείς. Υπάρχει η frenulum (ακριβώς κάτω από το πέος), στο περίνεο (μπάλωμα του δέρματος μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού), και ένα στον αδένα του προστάτη.

Ραντεβού στην Κόκκινη Πλατεία :
Για τους περισσότερους άνδρες, οποιαδήποτε στιγμή είναι η κατάλληλη στιγμή για έναν οργασμό, αλλά για τις γυναίκες, υπάρχουν ορισμένες φορές που είναι καλύτερες από  άλλες.

Επιστήμονες αναφέρουν πως η καλύτερη στιγμή για την ίδια (την ευχαρίστηση εννοώ), είναι κατά τη διάρκεια της «περιόδου» της.  Δυστυχώς, πολλές γυναίκες (και ορισμένοι άνδρες) νιώθουν άβολα με τη σεξουαλική επαφή εκείνη την περίοδο.
Ο λόγος που οι οργασμοί είναι καλύτεροι και σε μεγαλύτερη συχνότητα και διάρκεια αυτή την περίοδο είναι η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος γύρω από την βουβωνική χώρα.

Κάντο όπως η Merilyn :
Μία από τις μεγάλες κρίσεις του 20ού αιώνα, ήταν το παγκόσμιο sex symbol Marilyn Monroe, υποστήριξε ότι ποτέ δεν έφτασε σε οργασμό με κανέναν απο τους διάσημους εραστές της (John F. Kennedy, Φρανκ Σινάτρα, Joe DiMaggio ανάμεσά τους).

Δεν ήταν μέχρι λίγο πριν το θάνατό της (στην ηλικία των 36), που είπε στον ψυχιατρό της Δρ Ralph Greenson, «Ευλόγησε με γιατρέ όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα ούτε έναν οργασμό.
Τι σπατάλη χρόνου.
Πώς μπορώ να περιγράψω, σε εσάς έναν άντρα, τι αισθάνεται μια γυναίκα όταν έχει οργασμό;

Σκεφτείτε ένα ελαφρύ διακόπτη με ένα ροοστάτη ελέγχου. Καθώς αρχίζετε να τον ενεργοποιείτε η λάμπα αρχίζει να βγάζει φώς, στη συνέχεια όλο και πιο φωτεινή και πιο φωτεινή και τέλος, καταλήγει σε μια εκτυφλωτική λάμψη και είναι πλήρως φωτισμένη. Είναι τόσο ωραίο ... "Ναι, ξέρουμε Marilyn!

Έτοιμοι ! Ένα δύο τρία και φύγαμε... :
Η μέση ταχύτητα της εκσπερμάτωσης κατά τη διάρκεια ενός ανδρικού οργασμού είναι 45 χιλιόμετρα / ώρα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο του Kinsey (ναι καλά ακούσατε, ενδιαφέρον θα είχε πάντως να υπήρχε και κανένα βιντεάκι απο το πείραμα). 

Αυτή η ταχύτητα ξεπερνάει κατα πολύ τις κορυφαίες ταχύτητες από τους καλύτερους αθλητές- δρομείς παγκοσμίως και είναι ακριβώς αντίθετη απο τον αργό και σταθερό  ρυθμό των σπερματοζωαρίων, τα οποία  μπορούν να ταξιδεύουν με ταχύτητα περίπου 3.8 εκατοστών  για κάθε 15 λεπτά έντονης κολύμβησης (άλλος για τη βάρκα μας; ).
Η εκπληκτική ταχύτητα του οργασμού είναι πιθανό να τους δώσει το προβάδισμα πριν φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Και τα Ζόμπι μπορούν να χύσουν 
Ο οργασμός δεν είναι μόνο για τους ζωντανούς. Εάν τα ιερά νεύρα στο νωτιαίο μυελό έχουν οξυγόνο  τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος που να εμποδίζει ένα νεκρό άτομο να έρθει στην κορύφωση. Θα προτείνω όμως να κάνετε σεξ μόνο με ζωντανούς, ευχαριστώ.
Και κάτι τελευταίο για να κλείσει το θέμα της Νεκρολαγνείας (Γαμάτε γιατί χανόμαστε, όπως λέει και ο Τζίμης)

Πρέπει να φωνάξεις για να σε (την) ακούσει :
Δε μπορούν όλες οι γυναίκες να έχουν τα ίδια αποτελέσματα οργασμού στους άντρες τους.
Στην πραγματικότητα, οι πιο "φωνητικές" γυναίκες επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε μία αρκετά πιο σταθερή βάση.

Οι μελέτες δείχνουν πως οι άντρες έρχονται σε οργασμό σε ποσοστό 59 τοις εκατό , όταν η σύντροφός τους ουρλιάζει από έκσταση, και μόνο σε ποσοστό 2 τοις εκατό όταν η ίδια κάθετε ήσυχη και μετράει τις αράχνες στο ταβάνι.
Μπορώ να έχω ένα γύρο ακόμα παρακαλώ ;

Πολλές γυναίκες είναι ικανές για πολλαπλούς οργασμούς. Οι περισσότεροι γυναικείοι οργασμοί έχουν καταγραφεί από τους γιατρούς, William Hartman και Marilyn Fithian, και έφτασαν στον αστρονομικό αριθμό 134 παρακαλώ.

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια  πάνω από δύο οργασμούς ανά λεπτό. Ενδιαφέρον, έχει επίσης το γεγονός πως ορισμένες γυναίκες είναι ικανές για πολλαπλούς οργασμούς, ακόμη και κατά τη διάρκεια απλών φαινομενικά δραστηριοτήτων , όπως χαϊδεύοντας τα φρύδια τους, τρίβοντας το γόνατο τους ή ακόμα και βουρτσίζοντας τα δόντια τους. (γυναίκες, τί να πεις)

Είναι στη φύση μας :
Ο Οργασμός είναι μια εξελικτική λειτουργία της φύσης.
Το 1967, ο Desmond Morris έγραψε ένα αμφιλεγόμενο βιβλίο με τίτλο, The Naked Ape.
Το βιβλίο κοίταξε το γυναικείο οργασμό από μία διαφορετική οπτική γωνία και υποδήλωνε πως το σημαντικότερο δεν ήταν να ενθαρρύνει  το ενδιαφέρον και για σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά και την προώθηση επίσης της εξάντλησης για την ενθάρρυνση της παραμονής στην οριζόντια θέση (πρόληψη για τη διαρροή του σπέρματος). Επίσης ανέφερε πως η δυσκολία ορισμένων γυναικών για την επίτευξη οργασμού με τους συντρόφους τους, ήταν στην πραγματικότητα μια μορφή φυσικής επιλογής. 
Δεν είσαι ποτέ μεγάλος για μία μαλακία :
Ο Αυνανισμός έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμα και σε προγεννητικές εικόνες υπερήχων, ειδικά στους άνδρες, όταν το χέρι τους φαίνεται να είναι τυλιγμένο γύρω από την  απόφυση τους (γιατί πέος δε το λές) και να μετακινείτε αντίστοιχα εμπρός και πίσω. Δεν είναι ασυνήθιστο για τα μικρά παιδιά να ασκούν διάφορες μορφές αυτο-διέγερσης (πχ τρίψιμο) με αποτέλεσμα ένα είδος οργασμού.
Αυτό συμβαίνει φυσικά πολύ πριν από τα σεξουαλικά τους όργανα να είναι σε θέση να λειτουργήσουν όπως αυτά των ενηλίκων (απελευθέρωση ωαρίων ή σπέρματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: