Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Τα 12 τοπ είδη σεξ για να βιώσεις Σεξάκι ανεπανάληπτο!

Αχ το σεξ, μα τι ωραία εμπειρία. Αυτή τη φορά δεν θα αρκεστούμε σε στάσεις και Κάμα Σούτρα αλλά θα εστιάσουμε στα είδη του σεξ που μπορεί να βιώσεις ή ίσως πρέπει να βιώσεις.

                                               
1. Το σεξ της πρώτης φοράς:
Δύσκολα θα έχει το αποτέλεσμα τοπ οργασμικό που επιθυμείς. Η εμπειρία από μόνη της θα σου μείνει αξέχαστη, είτε γιατί περίμενες πολλά και δεν έγιναν, είτε φανταζόσουν λιγότερο πόνο και σου έκατσε περισσότερος, είτε γιατί κάτι πήγε στραβά , κουτσά, ευτράπελα.
Η συνέχεια σίγουρα θα σε αποζημιώσει γι' αυτό μην προλάβεις να πάρεις όρκο παρθενίας επειδή η πρώτη φορά πήγε στραβά.

2. Το τυχαίο σεξ:
Ούτε τα σέξι εσώρουχά σου είχες φορέσεις, ούτε χαλάουα είχες κάνει και η βραδιά φαινόταν να εξελίσσεται βαρετή. Κι όμως, το τυχαίο σεξ μπορεί να είναι το καλύτερο. Αν έχεις πιει, μπορεί να είναι υποθετικά το καλύτερα και το πρωί να ξυπνήσεις με τύψεις και χανγκόβερ. Αν πάλι σου συμβεί με οικείο πρόσωπο, ξεπερνάς τις τύψεις του one night stand και κάνει το τυχαίο επίκαιρο και μια και δυο και τρεις.
Μην ξεχάσεις τις προφυλάξεις- το νου σου.

3. Το σεξ της νέας σχέσης
Ξεκινάς με πολλές ελπίδες, έχεις την πολυτέλεια να φορέσεις τα νέα εσώρουχα που αγόρασες, να βάλεις και μέικ απ, να πιεις κι ένα σφηνάκι και να κάνεις την προσευχή σου, να είναι το σεξ με το νέο αγαπημένο αυτό που ήλπιζες. Είναι δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών σου, το σεξ με τη νέα σχέση πάντα σου δίνει ώθηση για το μέλλον, με τον ίδιο με άλλο!
Πολλές φορές η πρώτη φορά με ένα νέο αγόρι δεν είναι και η καλύτερη αλλά μην βιαστείς να τον στείλεις, δώσε λίγο χρόνο και χώρο και σε επόμενη φορά για να βρείτε τα κουμπιά σας.

4. Το σεξ της καψούρας:
Σου έχει τύχει να πέσεις στο κρεβάτι με αγόρια που δεν έκοβες και φλέβες. Κακώς! Γιατί όταν έρθει το σεξ με τον αληθινό έρωτα, εκεί που θα σφίγγεται η καρδιά σου μαζί με τον κόλπο σου, ο οργασμός είναι εγγυημένος. Άσε που όσο η καψούρα κρατεί, δεν θα βαρεθείς ποτέ να το κάνετε ξανά και ξανά.

5. Το τεμπέλικο σεξ:
Έχεις ξυπνήσει μόλις ή απλά κάθεστε στον καναπέ και βλέπετε τηλεόραση. Δεν έχετε και οι δύο μπόλικη διάθεση για ζουζουνίσματα αλλά τελικά καταλήγετε για ένα στα γρήγορα.
Φυσικά, οι στάσεις ευνοούν την λιγότερη δυνατή δράση και για τους δύο. Προσοχή, αν μόνο τεμπέλικο σεξ κάνετε, θυμήσου πως αυτό ευθύνεται για τα ξενοκοιτάγματα του 52% των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα για την απιστία.

6. Το σεξ για να τα ξαναβρούμε μετά τον τσακωμό:
Παθιάρικο, ειλικρινές, εκρηκτικό και καθαρτικό. Το σεξ της επανασύνδεσης, ακόμα κι αν γίνεται προτού ειπωθούν όσα πρέπει για την ταμπακιέρα (τον καυγά ντε) μπορεί να σας βοηθήσει να διοχετεύσετε όλη εκείνη την ενέργεια που θα πήγαινε στράφι στο σπάσιμο ενός βάζου στο κεφάλι τους.
Stay tuned για το δεύτερο μέρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: