Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Περίεργη δολοφονία Χρυσαυγιτών στο νέο Ηράκλειο

Μια εγκληματική ενέργεια με δυο νεκρούς κι έναν τραυματία με πολλά ερωτηματικά εξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Τεράστια ερωτηματικά εγείρει η δολοφονία δυο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στην οδό Ηρακλείου καθιστώντας την υπόθεση ιδιαιτέρως περίπλοκη, μια και είναι γνωστό ότι τα γραφεία της συγκεκριμένης οργάνωσης φυλάσσονται με πολύ αποτελεσματικό τρόπο .

Η κυβέρνηση έχει τεθεί σε συναγερμό κι αυτό διότι θεωρεί ότι το χτύπημα έχει σαν στόχο την αποσταθεροποίηση της χωράς σε μια κρίσιμη περίοδο, κάτι που κανένα κόμμα του συνταγματικού τόξου δεν θέλει.

Τον πρώτο λόγο στις έρευνες έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που σημαίνει ότι όλα τα στοιχειά θα ερευνηθούν μέχρι εσχάτης λεπτομέρειας, διότι όπως έλεγαν κυβερνητικοί κύκλοι υπάρχουν υπόνοιες για προσεκτικά σχεδιασμένη κίνηση με στόχο την ανωμαλία, από ανθρώπους που δεν θα δίσταζαν να σκοτώσουν και τη μανά τους την ιδία, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Άλλωστε τεράστια ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός του ότι δεν υπήρχε προειδοποίηση όπως συνέβαινε με της προηγούμενες τιμοκρατικές ενέργειες, αλλά αυτό έμοιαζε με τα χτυπήματα του υποκόσμου.


Πάντως κανένας εχέφρων άνθρωπος δεν μπορεί παρά να καταδικάσει την δολοφονική αυτή ενέργεια αλλά και να προειδοποιήσει τους σκοτεινούς αυτούς κύκλους ότι δεν θα επιτρέψει την ανωμαλία και την εκτροπή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: