Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Διεθνές ενδιαφέρον και πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η περίπτωση της μικρής Μαρίας.

Διεθνές ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της μικρής Μαρίας που όπως λένε οι αστυνομικές, αρχές κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για περίεργη περίπτωση που δημιουργεί πολλές υποψίες για εκτεταμένο κύκλωμα απαγωγής και εκμετάλλευσης παιδιών.
 Εν τω μεταξύ πολλές είναι οι καταγγελίες γονέων που λένε πως όταν γεννήθηκε το παιδί τους, οι νοσοκομειακές αρχές τους ανακοίνωσαν πως το παιδί είτε γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε κατά τις πρώτες ώρες της ζωής του, παρ αυτά όταν ζήτησαν την εκταφή βρέθηκαν μπροστά σε κενό τάφο.

Στη Βρετανία τώρα αναπτερωθήκαν οι ελπίδες στους γονείς της Μαντλίν ΜαΚάν πως η κόρη τους θα βρεθεί ζωντανή έδωσε η εύρεση της 4χρονης Μαρίας σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, όπως δήλωσε άνθρωπος της οικογενείας του ζευγαριού στην εφημερίδα «Daily Mirror».

Μαντλίν ΜαΚάν 
Η Μαντλίν εξαφανίστηκε το Μάιο του 2007, σε ηλικία τριών ετών, από το διαμέρισμα όπου παραθέριζε με τους γονείς της στην περιοχή Πράια ντα Λουθ της Πορτογαλίας, και ήρθε ξανά στο προσκήνιο στα μέσα Οκτωβρίου, όταν η Σκότλαντ Γιάρντ έδωσε στη δημοσιότητα ηλεκτρονικά σχεδιασμένες φωτογραφίες δύο ανδρών, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για την απαγωγή του 3χρονου κοριτσιού.
 

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει πως είδαν τους δύο άνδρες να κινούνται κοντά στο διαμέρισμα των ΜαΚάν πριν την εξαφάνιση του κοριτσιού, και τους άκουσαν να μιλούν είτε γερμανικά είτε ολλανδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: