Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Απειλούν με παραίτηση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής… Μακάρι για να δούμε ποσά απίδια χωράει ο σάκος

Λένε ότι σκέφτονται τη μαζική παραίτηση οι βουλευτές της ΧΑ για να προκληθούν τοπικές εκλογές σε 15 εκλογικές περιφέρειες μεταξύ των οποίων η Αʼ και η Βʼ Αθήνας, η Περιφέρεια Αττικής, η Α' και Β' Θεσσαλονίκης, οι Σέρρες η Αιτωλοακαρνανία, η Ηλεία, η Εύβοια, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Κορινθία, Α και Β Πειραιώς, Αττικής, Σερρών, και επικρατείας.    Θα το κάνουν άραγε ώστε να γελάσει ο κάθε πικραμένος;


Η Χρυσή Αυγή διαθέτει 18 από τις 300 έδρες του Κοινοβουλίου (που άλλωστε δεν γουστάρει όπως δήλωσε δημόσια ο αρχηγός της)

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Επικρατείας
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Α΄ Αθηνών
ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ Β΄ Αθηνών
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ Β' Αθηνών
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ Β΄ Αθηνών
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Αιτωλοακαρνανίας
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Αττικής
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ηλείας
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ Εύβοιας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ Α΄ Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Β΄ Θεσσαλονίκης
ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ Κορινθίας
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Λάρισας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Μαγνησίας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ Μεσσηνίας
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ Α΄ Πειραιώς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ Β΄ Πειραιώς
ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΠΟΥΛΟΣ Σερρών

Πρέπει λοιπόν να παραιτηθούν, επειδή:

1ον) δεν τους σηκώνει το κλίμα, μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί

2ον) είναι μια καλή ευκαιρία να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός στο θέμα κι όχι μόνο οι καναλάρχες και να πάρει τις ευθύνες του ("να μιλήσει ο λαός", κατά το κοινώς λεγόμενο)

3ον) και κυριότερο: αφού δεν τους αρέσει η Βουλή, ας φύγουν ! Φτιάνει πιά με τις γιαλαντζί παραιτήσεις, σαν αυτές των δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Καιρός είναι να ανακατευτεί λίγο η τράπουλα, γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια.

Να σημειώσουμε ότι στις περιοχές που θα ξαναγίνουν εκλογές, κυριαρχεί ο ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος και ..ευεργετημένος από τη Χ.Α.

Η Ν.Δ, θα συρρικνωθεί κι άλλο, πράγμα που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού σαν κόμμα είναι ανύπαρκτη. Η Ν.Δ. έχει το όνομα, αλλά όλοι ξέρετε ότι τα οφέλη της εξουσίας τα απολαμβάνει μόνο το ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ. κάνει τον χαμάλη και εισπράττει τη δυσαρέσκεια όσων την ψήφισαν.

Έτσι κι αλλιώς, ΝΔ είναι ο Σαμαράς και 100 άνθρωποι τριγύρω του και πέραν αυτού δεν υπάρχει Ν.Δ. και μάλλον πάει για οριστική διάλυση, μαζί με το επίσης διαλυμένο ΠΑΣΟΚ.

Έτσι κι αλλιώς, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάποια στιγμή πρέπει να μπουν στο ..άρθρο 99, όπως η ΑΕΚ, για να γλιτώσουν απο τα χρέη στις τράπεζες (εκτός αν ξανάρθει ο Γιωργάκης, που ...σβήνει τα χρέη προς τις τράπεζες).


Καιρός να αλλάξει δραστικά το πολιτικό τοπίο που έγινε πολύ βαρετό κι ας αφήσουν τις θεωρίες για τις "εκλογές που αυτή την ώρα θα είναι καταστροφικές για τον τόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: