Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Α. Τσίπρας


Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας νωρίτερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού, ανέφερε πως «η τρικομματική κυβέρνηση λυγίζει από το βάρος των προειλημμένων δεσμεύσεων της έναντι των δανειστών χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση '' απομονωμένη, εξαρτημένη και τρομαγμένη».


«Η συγκυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή ''καθώς '' έχει απαξιωθεί πολιτικά και ηθικά», δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας σφοδρή πολιτική και ιδεολογική επίθεση κατά των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο πρωθυπουργός επέστρεψε με άδεια χέρια από τις Βρυξέλλες και πρόσθεσε ότι «η τρικομματική σύμπραξη των μερκελιστών της Ελλάδας δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις ρωγμές που, τον τελευταίο καιρό, εμφανίζονται στην ευρωπαϊκή στρατηγική της Γερμανίας.
Γιατί τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης έχουν επιλέξει, αντί για τη συμμαχία με το νότο, την υποτέλεια στην κ. Μέρκελ».

Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στη θέση του κόμματος του για τη σύσταση εξεταστικής  επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο, τόνισε ότι «για την εξευτελιστική υποδούλωση του λαού και του τόπου στους δανειστές θα αναζητηθούν  και θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, όπου κι αν βρίσκονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: