Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι ήταν τα συνεταιράκια της Χρυσής Αυγής που έβγαζαν τρελά λεφτά

Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο είχε η Χρυσή Αυγή με βάση τα όσα ο «κοριός» της αντιτρομοκρατικής μας δείχνει, απ’ αυτό που ήθελε να μας παρουσιάσει η οργάνωση και τα μέλη του μορφώματος.


Αν και όλοι ξέραμε ότι ΟΛΑ τα μνημονικά νομοσχέδια τα είχε στηρίξει η ΧΑ,
Στήριζε κι εδώ είναι το εξωφρενικό, τα έσοδα της και σε προστασία, εκβιασμούς, μαύρη εργασία και αγαστή συνεργασία με Πακιστανούς.
Να λοιπόν μερικοί καλοί συνεργάτες και συνεταίροι της ΧΑ


Οι πρώτοι και καλύτεροι συνεταίροι τη ΧΑ από ότι λένε οι μαρτυρίες, ήταν οι Πακιστανοί μικροπωλητές που με προμήθειες της οργάνωσης πουλούσαν μισά - μισά τα εμπορεύματα που απλοί πολίτες τα είχαν δωρίσει για να δοθούν δωρεάν σε άπορους ανθρώπους.

Μετά είναι οι κοινοί προστάτες της νύχτας, οι λεγόμενοι «Νονοί» και πουλούσαν προστασία στα μαγαζιά ειδάλλως κάποιοι «Αναρχοαυτόνομοι» κατά τους χρυσαυγίτες τα έσπαγαν εάν οι ιδιοκτήτες τους, δεν πλήρωναν αδρά στην οργάνωση που ήθελε να μας σώσει.

Μετά έρχονται οι «εργατοπατέρες» που είχαν στήσει παραμάγερα και προσλάμβαναν Έλληνες άνεργους, που είχαν φτάσει στα όρια της ενδείας και τους πήγαιναν σε συγκεκριμένους χώρους εργασίας πληρώνοντας τους με εξευτελιστικά μεροκάματα.

Υπάρχουν κι αλλά πολλά τα οποία όμως δεν τα γράφουμε, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοούμαι μιας και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά Κυριακή κοντή γιορτή…

Θα ξεσκεπαστούν όλα τα έκνομα και παράνομα των Χρυσαυγιτών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: