Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Κύριε Κρανιδιώτη εκεί στη ΝΔ έχετε επαφή με τη πραγματικότητα;

Τελικά αυτοί εκεί στη ΝΔ δεν πρέπει να έχουν σχέση με τη πραγματικότητα, διότι σε μια άρθρο του στη Σαμαρική εφημερίδα «Δημοκρατία» ο Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης, μέλος της ΠΕ της ΝΔ που επίσης αναδημοσιεύετε στο antinews. Που κι αυτό είναι φίλα προσκείμενο στη ΝΔ, αναφέρετε στο γιατί ενώ υπάρχει τόση ενεργεία δεν πάει κανένας να δουλέψει στη Μανωλάδα, γραφεί μεταξύ άλλων:
Plus500
«Στο νομό Ηλείας και τους όμορους δεν υπάρχουν 4.500 άνεργοι, που δεν έχουν ιδιαίτερα επιστημονικά προσόντα ή κι αν τα έχουν δεν έχουν άμεση προοπτική εργασίας; Άνθρωποι που θα μπορούσαν να βγάλουν ένα μεροκάματο, 25 – 27 Ευρώ, για έξι ώρες σκληρής δουλειάς προτιμούν να κάθονται;

Φαίνεται πως πλέον είμαστε λαός αφεντικών, άνεργων αλλά αφεντικών. Αν ήμουν άνεργος, θα μου ήταν αδιανόητο να κάθομαι, να ζω σε βάρος της σύνταξης του πατέρα μου. Οι Έλληνες όμως, λέει, δέχονται μόνο δουλειά γραφείου και, άντε, το πολύ οδηγού.

Τι έγινε; Αποκτήσαμε τόσο ευαίσθητη επιδερμίδα; Ο Μήτσος, σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού, νοιώθει και το μπιζέλι κάτω απ’ το στρώμα και θέλει για δουλειά μόνο κλιματιζόμενο γραφείο και κλιματιζόμενο αυτοκίνητο»;

Δε μας λέει όμως ο κ. Κρανιδιώτης ποσό είναι το κόστος για την καθημερινή διαδρομή με τα καύσιμα στη περιοχή να αγγίζουν τα δυο ευρώ.
Όπως επίσης δεν μας λέει ότι για διαμονή στα αθλία αυτά παραπήγματα εφόσον θελήσει να παραμείνει εκεί, πρέπει να πληρώσεις πέντε ευρώ.
Και δεν αναφέρετε καθόλου στις άθλιες συνθήκες από άποψης υγιεινής που επικρατούν στα άθλια παραπήγματα.
Ούτε για τη διατροφή που πρέπει να πληρώνεις στα γύρω μαγαζιά και δε φτάνουν τα δέκα ευρώ το άτομο.

Δεν τα ξέρει, ή σκοπίμως τα παραλείπει ο κύριος Φαήλος;

Τώρα όσοι θέλετε να διαβάσετε ολα τα όσα αναφέρει διαβάστε το άρθρο στο antinews


Δεν υπάρχουν σχόλια: