Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μπέος vs Κούγια Κούγιας vs δημοσιογράφου Espresso και πάει λέγοντας… μπάχαλο

Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ τόσο πολύ, μα τόσο πολύ μέχρι αΐδιας σου λέω που δεν μ’ αφήνεις να πλήξω. Τι κι αν έχουμε κρίση, τι κι αν δεν έχω δεκάρα στη τσέπη μου, τι κι αν κρυώνω, εσύ Ελλάς με τους νεοέλληνες σου δεν με αφήνεις να πλήξω.


Χθες λοιπόν πήγε ο κ. Αλέξης Κούγιας σ’ ένα εστιάτορα να φάει ο άνθρωπος, εκεί λοιπόν που έτρωγε να σου ο κ. Αχιλλέας Μπέος, κι άρχισε – κατά Κούγια πάντα – να τον βρίζει και να απειλεί την οικογένεια του.

Όχι λέει ο Μπέος ψέμα λέει και τονίζει:  Είναι ψευδή και συκοφαντικά και τίποτα άλλο. Παραποιεί τα γεγονότα ο κ. Κούγιας.

Μήνυση λοιπόν ο κ. Κούγιας για απρόκλητη εξύβριση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση. στη μπουζουρού ο κ. Μπέος, έτσι είσαι σου λέει μήνυση κι εγώ προς τον κ. Κούγια στη μπουζουρού κι ο δικηγόρος.

Αλλά ελεύθερος αφέθηκε μετά από εντολή εισαγγελέα ο Αλέξης Κούγιας.
Διότι δεν επιτρέπεται να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα ένας δικηγόρος, προκειμένου να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, σ’ αυτή τη χώρα βλέπεις υπάρχει ισονομία κι ισοπολιτεία, αμ πως.

Μετά άλλο μπάχαλο στο γήπεδο της Πάτρας στο ματσάκι Παναχαϊκής Ολυμπιακού που ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο να σου και βγάζει ανακοίνωση ο Ολυμπιακός κατά του κ. Κούγια και τον χαρακτηρίζει ως ηθικό αυτουργό των όσων έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα και συνεχιζει:
«Είναι ντροπή για την Πάτρα και την Παναχαϊκή να τους προσβάλλει ο Κούγιας με τις πρακτικές του»

Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα ο φίλαθλος της Παναχαϊκής κ. Αλέξης Κούγιας, έκανε μήνυση και συνέλαβαν την δημοσιογράφο της εφημερίδας Espresso, Άνθη Βούλγαρη.
O ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής ενοχλήθηκε με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Espresso που είχε τίτλο:
«Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια» και φαρδιά πλατιά μια φωτογραφία του, από παλαιότερο συμβάν που έχει αίμα στο πρόσωπο».
Γι΄ αυτό τον λόγο ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της εν λόγω δημοσιογράφου, που συνελήφθη στα γραφεία της εφημερίδας στην Καλλιθέα.

Στα πλαίσια της ισονομίας και ισοπολιτείας.
Αχ Ελλάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: