Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αύριο θα έρθει η καταστροφή είναι 21 Δεκεμβρίου οδηγίες σωτηρίας

Αύριο θα είναι η μεγάλη μέρα, η ημέρα εκείνη που θα είναι η τελευταία, η ποιο μεγάλη, η ποιο ωραία.
Φιληθείτε, αγαπηθείτε, μονιάστε, γελάστε, διότι θα κατέβουν αύριο οι καλικάτζαροι και τότε αλλοίμονο σας.


Η πληροφορία πως ανάμεσα τους θα είναι και η Μέρκελ κρίνετε ως ανακριβής.

Ετοιμαστείτε αύριο για μία μεγάλη οικονομική κατάρρευση που θα αλλάξει άρδην τα μέχρι τώρα δεδομένα, άλλοι για έναν τρομερό κατακλυσμό κατά τα πρότυπα του... Νώε, όσοι δεν χωράτε στη κιβωτό νοικιάστε ένα κότερο!

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε όσοι κυκλοφοράτε στο κέντρο της Αθηνάς μη τυχόν και έρθετε φάτσα με φάτσα με κάνα καλικάτζαρο φοβερό και τρομερό σαν τον Βενιζελίριουμ, ακόμα δε χειρότερα θα είναι για σας τα πράγματα αν δείτε τον Σαμαραφόριουμ και συμφορά που σας βρήκε αν πέσετε επάνω στον χειρότερο απ’ όλους τον Στουρναρίξιουμ τον Μέγα!
– Ο Κουβελίξ κρίνετε ως ανεπαρκής.

Μη γελιέστε διότι υπάρχει στα κείμενα των Μάγια σαφής αναφορά ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012, ο αρχαίος αυτός λαός πίστευε ότι η ροή του χρόνου είναι κυκλική και όχι γραμμική, αφήνοντας υπόνοιες για ένα μελλοντικό «reboot» του πλανήτη.

Μάλιστα οι αναφορές είναι σαφής και στο ΔΝΤ και το eurogroup   επικρατεί οργασμός προετοιμασιών ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν εις τη συντέλεια με άκρος αποτελεσματικό τρόπο.

Τώρα όσοι θέλετε να σωθείτε είναι απλό κι εύκολο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατε σ’ ενα χωριό στη Νότια Γαλλία και ένα μικρό ορεινό χωριό στην Τουρκία, κοντά στην αρχαία Έφεσο, είναι τα δυο μέρη στον πλανήτη που φέρεται να προσφέρουν καταφύγιο σε όσους πιστεύουν ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου.

Το αγροτικό χωριό Bugarach βρίσκεται σε ένα από τα πιο ιερά βουνά της Γαλλίας, έχει μόλις 176 μόνιμους κατοίκους και πιστεύεται ότι από κάτω του διαμένουν εξωγήινοι.

Στην περιοχή το τελευταίο διάστημα καταφτάνουν πολλοί ξένοι, με τους κατοίκους του χωριού να ανησυχούν πως σύντομα θα είναι αδύνατον να φιλοξενούν νέους τουρίστες.

Κι όλα αυτά με μόλις 1500€ τη βραδιά για ένα δωμάτιο η σπηλιά, αυτή κι αν είναι  super  προσφορά τρεχάτε!

Τυχεροί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: