Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Παρέλαση ετοιμάζουν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής


Η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη 12η γιορτή της Ελληνικής Νεολαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο άλσος του Ελληνικού Στρατού, στο Γουδί, είναι έτοιμη να βγει στους δρόμους για να παρελάσει είναι η Χρυσή Αυγή.


Στην είσοδο του πάρκου θα μοιράζονται μαύρες μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγής, από τα μεγάφωνα θα ακούγονται εθνικιστικά εμβατήρια και η πρόσκληση αφορά μόνο σε Έλληνες.

Στο Γουδί θα παραβρεθεί σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Στην Ελλάδα , 90 πόλεις και χωριά έχουν αναγνωριστεί ως «μαρτυρικά», μετά τις μαζικές θηριωδίες που διέπραξαν οι ναζί κατά των πληθυσμών τους. Κατά Περιφέρειες, στην Κρήτη οι ναζιστικές ορδές διέπραξαν θηριωδίες σε 35 πόλεις και χωριά, στην Ήπειρο σε 16, στη Στερεά Ελλάδα σε 11, στην Πελοπόννησο σε 8, στη Θεσσαλία σε 7, στη Μακεδονία σε 12 και στο Ιόνιο σε 1.

Στο τέλος του πολέμου, οι Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί, μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους, είχαν αφήσει πίσω τους 88.300 νεκρούς στρατιώτες και 325.000 εκτελεσμένους Έλληνες πολίτες

Αυτά να τα θυμόμαστε και να ξέρουμε ποιος είναι ο καθένας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: