Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Lady Gaga: «Δεν σκοπεύω να τρελαθώ με τέτοιες κριτικές. Αυτή είμαι». (Όλες οι Φωτό)


«Ετσι είμαι και σε όποιον αρέσω», είπε η Lady Gaga απαντώντας σε δημοσιεύματα που σχολίαζαν ότι τελευταία έχει πάρει κιλά. «Είμαι περήφανη για το βάρος μου», είπε και ανέβασε στο twitter φωτογραφίες με μόνο τα εσώρουχα της.

 Επίσης, προέτρεψε τους θαυμαστές της να μην νιώθουν άσχημα για το σώμα τους και την εμφάνιση τους, ενώ είπε πως και η ίδια τρώει πλέον πιο υγιεινά, νιώθει καλά με το σώμα της και ακόμη και ο φίλος της προτιμάει τη νέα της εικόνα, και είναι ευτυχισμένη.

Ακόμη, η Lady Gaga αποφάσισε να δημιουργήσει την καμπάνια “Body Revolution”, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που έχει δημιουργήσει για τους θαυμαστές της, ώστε να μπορέσει να εμψυχώσει όσους έχουν προβλήματα με το σώμα τους και την εμφάνιση τους. Πρόσθεσε δε ότι αυτό το project έχει σκοπό να εμπνεύσει ανθρώπους και να δημιουργήσει ένα αίσθημα συμπόνιας.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια «ανέβασε» στο διαδίκτυο φωτογραφίες της όπου εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα της, αφήνοντας εκτεθειμένο το σώμα της, του οποίου οι αναλογίες εμφανίζονται πιο «γεμάτες».

Η Lady Gaga προέβη σε αυτήν την κίνηση σε μια ένδειξη δύναμης, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως από τα 15 της έπασχε από βουλιμία και ανορεξία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: