Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μη ξεχάσετε κάθε δευτέρα τα μεσάνυχτα να δείτε τους Χατζηνικολάου-Πρετεντέρηδες να σας αποβλακώνουν

Στη χαβούζα των καναλιών, που ελέγχονται από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, με τους καθιερωμένους από το σύστημα star μεγαλόδημοσιογράφους που κατά τις δώδεκα κάθε δευτέρα βγαίνουν στον αέρα για να μας τα πουν κατά το δοκούν, αγιοποιώντας τις δαιμόνιες πολίτικες που οδήγησαν τη χώρα και τον λαό μας εδώ που όλοι ξέρουμε.


Έτσι και χθες στη παρέα του Γ. Πρετεντέρη προσετέθη κι ο Ν. Χατζηνικολάου.

Διότι εκεί γύρο στις δώδεκα το βράδυ, ο κάθε νοικοκύρης συμπεραίνουν ότι μπορεί να ξενυχτίσει για να δει, και ν’ ακούσει τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, διανθισμένα με δύσκολες τάχα ερωτήσεις που ταρακουνούν και ελέγχουν τους συνεντευξιαζόμενους πολιτικούς και πολιτικάντηδες από τα πολυαγαπημένα παιδιά του συστήματος.

Με ατάκες και χαρισματικές παρεμβάσεις οι χαριτωμένοι  super star τις έρμης δημοσιογραφίας, παρουσιάζουν γεγονότα που θα μας φέρουν κάποτε να τρώμε με χρυσά κουταλιά, αγνοώντας τη καθημερινότητα του Έλληνα. Μια χάβρα που κάνεις δε καταλαβαίνει τίποτα και κανένα, προσπαθούν να μας αποκοιμίσουν εμπαίζοντας τη λογική και τα προβλήματα του βασανισμένου από το σύστημα των  yes men υπάτων αρμοστών που μας έχουν επιβάλλει με εκβιαστικό τρόπο.

Στην εκπομπή του Ν Χατζηνικολάου, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ο υπουργός των οικονομικών κύριος Στουρνάρας μας εξιστορούσε πόσο ωραία θα περνάμε… κάποτε και τι καλά που τα κάνουν όλα… κι ότι για το καλό μας γίνονται αυτά… κι ο  super star αβαντζάριζε ανακατεύοντας τις ερωτήσεις με αριστοτεχνικό τρόπο οφείλουμε να ομολογήσουμε, επιτρέποντας στον υπουργό του ολέθρου να μας λέει πως δε θα παρθούν νέα μέτρα διότι αυτά που θα έρθουν είναι παλιά, δηλαδή η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.

Όχι ο ο…  BLOGER  Χατζηνικολάου – Α ρε που καταντήσανε τα Blog  - δεν άφησε να περάσει ούτε μια ερώτηση που θα αποκάλυπτε τον κυρ υπουργό, κι όταν ένας εκ των προσκεκλημένων του τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Στουρνάρα εάν έχει δουλέψει… ποτέ ως χαμηλόμισθος ο anchorman  του είπε ότι δεν είναι ερώτηση αυτή αποπαίρνοντας τον άνθρωπο.
Γιατί κύριε μου έτσουζε;   

Αυτά είναι τα χάλια που μας κάνουν όλους να σιχαινόμαστε αυτές τις εκπομπές που ως μόνο στόχο έχουν να μας αποβλακώσουν εντελώς.
Μια καθαρή πλύση εγκέφαλου και τίποτα παραπάνω.

Να τους χαίρεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: