Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σε ειδικά κελιά ο Μιχαλολιάκος με τον Λαγό

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατηθούν οι προφυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και Γιάννης Λαγός, οι οποίοι όπως έγινε γνωστό θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος στον Ελαιώνα Θηβών.

Μετάγεται στις φυλακές Κορυδαλλού ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έχοντας κριθεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων προφυλακιστέος μετά την απολογία του.


Μετήχθη εκ νέου στη ΓΑΔΑ μετά την απόφαση των ανακριτών και εισαγγελέων όπου και πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής. Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και επέμεινε στο ότι η δίωξή του είναι πολιτική και όχι ποινική.

Σήμερα, Παρασκευή, οι απολογίες συνεχίζονται με τη σύζυγο και την πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά, οι οποίες εμφανίστηκαν ενώπιον του ανακριτή αυτοβούλως την Πέμπτη. Οι δύο γυναίκες είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: