Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Καλούδια για τη μανούλα και πεθερούλα του Στουρνάρα

Στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρεται ότι η ανταπόκριση των εργαζομένων και απολυμένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από όλες τις πόλεις της χώρας, στην έκκληση που απηύθυνε η ΠΟΕ-ΟΤΑ να δείξουν την κοινωνική ευαισθησία τους και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στη μητέρα, την πεθερά και τον πεθερό του ΥΠΟΙΚ είναι τεράστια.


«ΟΤΑ γέμισαν από καφάσια και δοχεία με πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φάβα, μακαρόνια, μουσταλευριά, λάδι, τσίπουρο και πολλά ακόμη ζαρζαβατικά.

» Επειδή δε, ο κ. Στουρνάρας αυτές τις μέρες δίνει μία ακόμη... μάχη να υπερασπιστεί στην Ευρώπη τα συμφέροντα της Ελλάδας και τα δικαιώματα των εργαζομένων (φωτιά θα πέσει να μας κάψει αν ισχυριστεί κανείς ότι ο υπουργός είναι άνθρωπος των δανειστών και έχει ξεπουλήσει τα πάντα στο βωμό των μνημονίων) και θα χρειαστεί μετά την εξάντληση των διαπραγματεύσεων πρωτεΐνες, εμείς ζητήσαμε να προσφερθούν κοτόπουλα, κουνέλια και αυγά ημέρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.


Η δήλωση Στουρνάρα από την οποία προέκυψε και η αφίσα της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε γίνει στη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, στις 7 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: