Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ισχυρότατη βομβιστική επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ (Βίντεο)

 Απίστευτη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ σε γειτονιά στα Πετράλωνα.Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα έπειτα απ αυτή την δολοφονική επίθεση σε μια μικρή γειτονιά των Πετραλώνων

Οι επίδοξοι δολοφόνοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν προειδοποιητικό τηλεφώνημα, και ένας αθώος γείτονας την πλήρωσε με τραύματα.

Από το ωστικό κύμα καταστράφηκαν αυτοκίνητα, καταστήματα, τζαμαρίες σπιτιών και κινδύνευσε να πεθάνει ένας άνδρας που κοιμόταν σε εσωτερικό χώρο καταστήματος.

Τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα έπαθαν ζημιές
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που θραύσματα από τζάμια και άλλα αντικείμενα βρέθηκαν σε απόσταση 600 μέτρων.

Κυριολεκτικά σείστηκε ο τόπος, λένε οι κάτοικοι της περιοχής.
 Η έκρηξη στα γραφεία του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας.
Οι άγνωστοι πυροδότησαν τον μηχανισμό στις τρεις τα ξημερώματα. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που θραύσματα από τζάμια και άλλα αντικείμενα βρέθηκαν σε απόσταση 600 μέτρων.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρότατες ζημιές στα γραφεία του Παναθηναϊκού, αλλά και σε τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα κοντά στη διασταύρωση των οδών Αλκίφρονος και Κειριαδών.

Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και έτσι από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.


Τα “θαύματα” φαίνεται πως ήταν πολλά καθώς σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο της έκρηξης σε ισόγειο κατάστημα υπήρχε ένας άνδρας που κοιμόταν στο εσωτερικό αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε όταν το ωστικό κύμα κυριολεκτικά διέλυσε τη τζαμαρία του καταστήματος.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που όπως περιγράφουν οι περίοικοι μετακινήθηκαν από το ωστικό κύμα ακόμη και έπιπλα...

Πηγη: ΣΚΑΪ  


Δεν υπάρχουν σχόλια: