Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι η σύντροφος αλβανικής καταγωγής του Χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού

Είναι η Νικολέτα Μπενέκη αλβανικής καταγωγής, σύντροφος του Γιάννη Λαγού και επικεφαλής του Μετώπου Γυναικών στην Περιφέρεια Πειραιά της ΧΑ.


Η συγκεκριμένη, που σπούδασε στη Φιλοσοφική, είναι γνωστή στους δρόμους των Εξαρχείων, επειδή πολλές φορές είχε εμπλακεί σε ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών και αριστερών.

Ο Λαγός τη γνώρισε από την παρέα του Γιώργου Γερμενή, του γνωστού πια «Καιάδα», αφού και η ίδια είναι φαν της μπλακ μέταλ.
Η ίδια τότε δούλευε ως σερβιτόρα σε μαγαζί ιδιοκτησίας μεταναστών στο Κέντρο. Σε πολλές συναυλίες του Γερμενή, η Μπενέκη βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» ζητωκραυγάζοντας τους σατανιστικούς στίχους των τραγουδιών του.
Έκτοτε  «χάθηκε» από τα Εξάρχεια και άρχισε να συχνάζει μαζί του αλλά και με το ζεύγος Γερμενή σε στέκια μοτοσικλετιστών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και σε μαγαζιά ροκ γύρω από τον ίδιο δρόμο.

Άνθρωποι που την ξέρουν προσωπικά αναφέρουν ότι η ίδια έκρυβε την αλβανική καταγωγή της και εξαπέλυε με μένος ύβρεις σε βάρος των συμπατριωτών της, όταν τους έβλεπε στον δρόμο.

Κάποιοι την είχαν δει να κουβαλάει συχνά πάνω της μαχαίρια, πεταλούδες, στιλέτα και σπρέι πιπεριού, που μάλιστα επεδείκνυε στις παρέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: