Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος και οι τέσσερις απολογούνται τη Τρίτη – Άφαντος ο Παππάς

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τέσσερις βουλευτές του ζήτησαν και πήραν από τους δύο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς, προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, μαζί με άλλους τρεις από τους συνολικά 20 συλληφθέντες.


Οι υπόλοιποι έλαβαν επίσης προθεσμία, αλλά για την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη για την υπόθεση αφορά στην κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση και της παράνομης οπλοκατοχής κατά περίπτωση.

Ζήτημα ανακύπτει με τον βουλευτή Επικρατείας της ΧΑ, Χρήστο Παππά, που παραμένει ασύλληπτος, κάτι που αποτελεί αγκάθι για της αστυνομικές αρχές, διότι εάν παρέλθει το αυτόφωρο δεν θα μπορούν να τον συλλάβουν, και πρέπει να ακολουθούσουν της τακτικές διαδικασίες που είναι η άρση ασυλίας του από τη βουλή, που όμως θέλει κοντά ένα μήνα για να συνέλθει ως σώμα, και ως εκ τούτου φοβούνται οι αρχές για το ενδεχόμενο αφ’ ενός μεν τη καταστροφή σημαντικών στοιχείων και αφετέρου την οργάνωση ομάδων της ΧΑ


Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είναι σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον Real fm τόνισε πως ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: