Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προσήχθησαν ο γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τέσσερεις συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής,

Στο κτίριο της 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προσήχθησαν πριν λίγο ο γενικός γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τέσσερεις συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.


Ο Η Παναγιώταρος, αντικρίζοντας τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους εκπροσώπους του Τύπου, άρχισε να φωνάζει, "το βράδυ θα φάτε μνημόνιο" ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε "κουφάλες δεν θα λυγίσουμε ποτέ".

Η ζυζυγος του «Φυρερ» κα. Ζαρούλια που ηταν παρούσα στο χώρο των δικαστηρίων, και η κόρη του γ.γ. της Χ.Α. Ουρανία Μιχαλολιάκου και οι δικηγόροι τους άρχισαν να χειροκροτούν τους προσαχθέντες.

Η κόρη του κ. Μιχαλολιάκου, μάλιστα, τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

Όπως έγινε γνωστό, οι υπόλοιποι συλληφθέντες, θα μεταφερθούν στην Εισαγγελία αργότερα. ήδη, εντός του κτιρίου της Εισαγγελίας βρίσκεται ομάδα εισαγγελέων οι οποίοι μελετούν τα στοιχεία που διαβιβάζονται από τις διωκτικές αρχές, προκειμένου να απαγγείλουν κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: