Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για την Χ Α λένε κύκλοι της αντιτρομοκρατικής

Οι αποκαλύψεις θα έρθουν σα χιονοστιβάδα, διαβεβαιώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για τη Χρυσή Αυγή, και που όπως λένε η βία την οποία χρησιμοποιούσε για να επιβληθεί ήταν εύκολα αντιληπτή όπως και η ανοχή της τουλάχιστον τους τελευταίους 12 μήνες. 

Το σημαντικό λοιπόν είναι να μάθουμε πως αυτή η οργάνωση που φόρεσε το μανδύα κόμματος μπορούσε να κινείται οικονομικά. Και επίσης πως και προς ποιες κατευθύνσεις διοχέτευε τα χρήματα που φαίνεται να είχε στην διάθεσή της.
Οι αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής μόλις άρχισαν.


Το ότι οι συλληφθέντες βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν μέσα στη νύχτα στον ανακριτή αρμόδιο για υποθέσεις διαφθοράς υποδηλώνει πολλά, κι απ’ ότι μαθαίνουμε, η δράση της αντιτρομοκρατικής ήταν μελετημένα  αστραπιαία, για να καταφέρει να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία που αν ενεργούσε με πιο Άργους ρυθμούς θα έδινε τη δυνατότητα στους Χρυσαυγίτες είτε να καταστρέψουν ή και να τα καλύψουν. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και ανά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή, κι αναμένετε να προσωποποιηθεί η δίωξη από τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση.


Το γεγονός του οτι εμπλέκεται το ΣΔΟΕ στις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή πυροδότησε πολλές συζητήσεις οι οποίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι βουλευτικές αποζημιώσεις και η κρατική επιχορήγηση ίσως να μην ήταν οι μοναδικοί πόροι της οργάνωσης, και δεν ερευνά μόνο τα χρήματα τα οποία έμπαιναν στο ταμείο της αλλά και αυτά που έβγαιναν, και μένει να αποδειχτεί που πήγαιναν αυτά τα χοντρά πακέτα.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Real News, απο τις υποκλοπές που έγιναν από την ΕΥΠ προκύπτουν συνεννοήσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής ακόμη και για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού.
Η οργάνωση είχε προχωρήσει στην έκδοση εντύπων και εφημερίδων. Και είχε εξασφαλίσει την εξόφθαλμη υποστήριξη συγκεκριμένων κέντρων ενημέρωσης κυρίως στο διαδίκτυο.
Τόσο εξώφθαλμη που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρχών που ερευνούν την υπόθεση Χρυσή Αυγή.

Είναι γεγονός ότι από την κυβέρνηση δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σ΄ αυτή τη τη πτυχή των ερευνών ,γιατί έχουν κατανοήσει ότι αποκαλύψεις που θα αποδομήσουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή στα μάτια των πολιτών που για διαφορετικούς λόγους ψήφισαν τον σύνδεσμο, θα είναι πολλαπλά πιο αποτελεσματικές από τις χειροπέδες .
Γι΄ αυτό και ζητούν από το ΣΔΟΕ αλλά και άλλες υπηρεσίες να ψάξουν με ιδιαίτερη επιμονή οποιεσδήποτε οικονομικές δοσοληψίες της οργάνωσης.


Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν αρκετά στοιχεία προς αυτή τη κατεύθυνση τα οποία σιγά σιγά θα δημοσιοποιούνται με στόχο να “καταρριφθεί” η ψευδαίσθηση περί “αντισυστημικού” κόμματος, που με επιμέλεια καλλιεργούσε ο Μιχαλολίακος και οι συν αυτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: