Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεσηκώνεται ο κόσμος κατά της Χρυσής Αυγής

Οι αποκαλύψεις μετά τον φόνο του Παύλου Φύσσα, μετά από οργανωμένο σχέδιο της χρυσής αυγής, εχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου εναντίον του ναζιστικού αυτού μορφώματος από πλειάδα οπλιτών, αλλά το σημαντικό είναι πως αφυπνίζετε και η πολιτεία που μέχρι τώρα σφύριζε αδιάφορα στη εγκληματική δραστηριότητα μελών της ΧΑ


Επεισόδιο πρώτο:
«Έκραξαν» τον Μπαρμπαρούση οι Αγρινιώτες.
Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης πήγε μαζί με τη συνοδεία του για να πιει ένα καφέ. Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων αντιλήφθηκαν την παρουσία του εκεί και άρχισαν τις έντονες αποδοκιμασίες.

Με όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες και με το φόβο οι αποδοκιμασίες να οδηγήσουν σε χειρότερες καταστάσεις, ο κ. Μπαρμπαρούσης αποχώρησε μαζί με τη συνοδεία του με τη βουλευτική του Μερσεντές από την πλατεία Δημοκρατίας.

Επεισόδιο δεύτερο
Το κατάστημα στρατιωτικών ειδών που διατηρεί στην οδό Σταδίου 5,στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων,ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος του κόμματος της "Χρυσής Αυγής " στο Νομό Ιάσονας Μπίμπος, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα, τα οποία έπασαν την βιτρίνα του καταστήματος.

Όμως η αστυνομία προέβει  στη σύλληψη πρώην υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Ιάσων Μπίμπου στα Γιάννενα διότι χαστούκισε της 3 κοπέλες που είχαν προσαχθεί για την επίθεση στο κατάστημα του Το οποίο μετά την επίθεση έχει σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος αλλά και το εμπόρευμα.

Επεισόδιο τρίτο
Στη σύλληψη 15 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομκές αρχές, στο πλαίσιο επιχείρησης χθες το μεσημέρι στις περιοχές της Κυψέλης, ... του Αγ. Παντελεήμονα, των Πατησίων και του Γαλατσίου, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Οι συλλήψεις αφορούσαν υποθέσεις πορνείας, λαθρεμπορίου τσιγάρων, παραβίασης σφράγισης καταστημάτων, επαιτείας, διωκτικών εγγράφων και παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.. Στο διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν συνολικά 224 άτομα.

Επεισόδιο τέταρτο
Αστυνομικός συνελήφθη από την αστυνομία χθες στο Αγρίνιο είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά από τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Τότε ο συλληφθείς βρισκόταν μπροστά στην επίθεση που είχαν δεχτεί αλλοδαποί μικροπωλητές, χωρίς να επέμβει.

Πρόκειται, σύμφωνα με το enikos.gr, για πρώην φρουρό του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση καθώς στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης βρέθηκε μια φυσιγγιοθήκη με 17 φυσίγγια τα οποία του ανήκουν. Εκτός από τα φυσίγγια βρέθηκε ένα αστυνομικό πηλίκιο που ανήκει στον συλληφθέντα και δύο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός μετά από την ανεύρεση των αντικειμένων του στα γραφεία της Χρυσής Αυγής τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Επίσης στα γραφεία βρέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κονταριά, τρεις ξύλινοι ράβδοι, πέντε στιλιάρια και ένα τσεκούρι.

Επεισόδιο πέμπτο
Ποινές φυλάκισης έξι έως δέκα μηνών, με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στους τέσσερις από τους πέντε Χρυσαυγίτες που συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, κατηγορούμενοι ότι κατείχαν πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, σπρεϊ πιπεριού και μία κροτίδα.

Οι τέσσερις κρίθηκαν ένοχοι κατά περίπτωση για οπλοφορία, οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, ενώ τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Άσκησαν έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκαν ελεύθεροι.


Ο πέμπτος συλληφθείς, ένας 17χρονος, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: