Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Βαρύ το κλίμα στη ΝΔ

Βαρύ κλίμα στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα λίγο πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Το Μαξίμου ωστόσο δεν «βλέπει» απώλειες. Συνεχίζει το «βιολί» του ο Π. Κουκουλόπουλος κλείνοντας το μάτι προς τους δημάρχους.
Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής από την κυβέρνηση τις οποίες παρουσιάζει σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης δεν κατόρθωσαν να αλλάξουν το κλίμα στις τάξεις των βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι σε βαρύ κλίμα και με δεκάδες γκρίνιες θα κληθούν τα μεσάνυχτα να ψηφίσουν τα 108 άρθρα του πολυνομοσχεδίου που φέρνουν τα πάνω κάτω στο Δημόσιο και στη φορολογία.

Η χθεσινή επισήμανση του Ν. Κακλαμάνη για τα άδεια υπουργικά έδρανα –πέραν της επικοινωνιακής της σκοπιμότητας – προκάλεσε αναταραχή στο Μαξίμου αφού λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να μαζεύονται στη βουλή ένας ένας οι υπουργοί με τον Άδωνι Γεωργιάδη μάλιστα να δίνει εξηγήσεις γιατί έλειπε όλη η ηγεσία του υπουργείου Υγείας από την ολομέλειας της Βουλής. Λίγη ώρα αργότερα ήταν η σειρά του Ανδρέα Ψυχάρη να στηλιτεύσει το ράβε ξήλωνε της κυβέρνησης με τις αποδείξεις αν και η παρέμβαση του νέου βουλευτή ερμηνεύθηκε από τους περισσότερους ως ένα χτύπημα προς το Μαξίμου επειδή δεν πήρε υπουργική θέση στον ανασχηματισμό.

Γράψου τώρα στο Newsletter και κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ Απ το supermarket της επιλογής σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: