Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Παπαδημούλης : Ο Βορίδης είχε διοριστεί διάδοχος του Μιχαλολιάκου

Την έπεσε άγρια ο Δημήτρης Παπαδημούλης στον Μάκη Βορίδη μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1».
Είπε λοιπόν:
«Ενοχλείται το ΠΑΣΟΚ όταν κάποιος με χουντοδεξιά διαδρομή τα χώνει στον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά συγκυβερνούν με άνεση με μια κυβέρνηση που είναι γεμάτη ακροδεξιούς, όπως ο κ. Γεωργιάδης. 
Plus500
Επειδή λοιπόν ο κ. Βορίδης, για τους δικούς του λόγους, έχει αρχίσει να ασχολείται με την ιστορική αποτίμηση προσώπων, θα είχε ενδιαφέρον ο Βορίδης του 2013 να μας κάνει μια αποτίμηση για τις ευθύνες του χουντοΠαπαδόπουλου. Θυμίζω ότι τον είχε διορίσει διάδοχο του Νίκου Μιχαλολιάκου, σημερινού αρχηγού της Χρυσής Αυγής, από τη φυλακή, ο Παπαδόπουλος τον κ. Βορίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμη ότι: «Ο Σαμαράς φοβόταν ότι θα χάσει τις εκλογές και θα βλέπει την πλάτη του ΣΥΡΙΖΑ». Και πρόσθεσε: «Εκτιμώ ότι αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ είναι πιο αδύναμη και θα αποδειχθεί πιο εύθραυστη».
Ανέφερε δε ότι: «Ο κ. Σόιμπλε έρχεται και φέρνει μαζί του προτάσεις για νέο μνημόνιο».
Σχολίασε όμως και τον υπουργό Οικονομικών, λέγοντας «Ο Στουρνάρας είναι επιλογή του αρχηγού του. τον έχει ορίσει ουσιαστικά ως Νούμερο 2 της κυβέρνησης. Όταν λείπει ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας είναι πρωθυπουργεύων».
Είπε ακόμη ότι: «Οι συνένοχοι για τα χάλια τώρα εμφανίζονται ως σωτήρες σε συσκευασία του ενός» και κατέληξε ότι «Η αποτίμηση προσώπων όπως του Ανδρέα Παπανδρέου ή του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι θέμα της ιστορίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: