Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει με μία μεγάλη συναυλία στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα

Με μια μεγάλη συναυλία που αναμένεται να συζητηθεί, επιστρέφει ο δημοφιλής λαικός ερμηνευτής, ο αποκαλούμενος «άρχοντας» της πίστας Τόλης Βοσκόπουλος στον Πειραιά και το Βεάκειο Θέατρο.


Όπως αναφέρει το σάιτ Tlife.gr που θα είναι χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς, ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής κάνει το δυναμικό come back του με μια ξεχωριστή συναυλία στις 6 Ιουλίου 2013 στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε για να τιμηθεί και φυσικά να χαρίσει στον κόσμο μια ανεπανάληπτη βραδιά τραγουδώντας στο υπέροχο θέατρο του Πειραιά τις αξεπέραστες επιτυχίες του.

Ο Δήμος Πειραιά τον καλεί με σκοπό να τον τιμήσει για τη σπουδαία προσφορά του στην ελληνική μουσική, το θέατρο και το κινηματογράφο. Θα είναι μια βραδιά γεμάτη από αγαπημένες μελωδίες, σπουδαία τραγούδια και φυσικά την ανεπανάληπτη φωνή του Τόλη Βασκόπουλου (έχει πει μερικά πολύ ωραία κομμάτια όπως το «Ξανθή αγαπημένη παναγιά») να δονεί την ατμόσφαιρα στο Βεάκειο.


Ο μύθος του ελληνικού τραγουδιού, λοιπόν, επιστρέφει στη γενέτειρά του που θα τον υποδεχθεί με τιμές, όπως του αρμόζει για μια βραδιά γεμάτη σεβασμό και αγάπη προς το πρόσωπο του και την πολύχρονη καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: