Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η επικίνδυνη φατρία των ΝΑΖΙ κι η αγανάκτηση του Έλληνα

Η κυνική ομολογία Κασιδιάρη ότι είναι αρνητής του ολοκαυτώματος – αλίμονο ποιος ΝΑΖΙ δεν είναι - στη Βουλή όπου μιλώντας για τον μάρτυρα της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, κ. Σ. Μιωνή, ο οποίος απέστειλε από το Ισραήλ όπου ζει γραπτώς τις εξηγήσεις του στα ερωτήματα που του ετέθησαν μέσω του αρμόδιου προξενικού υπαλλήλου στο Τελ Αβίβ, ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι «ο Εβραίος Σ. Μιωνή είναι το κλειδί της υπόθεσης».


«Είναι προσωπικός θαυμαστής του Αντ. Σαμαρά και κολλητός του Στ. Παπασταύρου και βλέπουμε να σκίζονται οι της ΝΔ γι’ αυτόν.
Δεν έρχεται σε αυτή την επιτροπή γιατί συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος».

Και δήλωσε: «Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος.
Εμείς δεν θέλουμε να πάμε στο δολοφονικό κράτος των σιωνιστών.
Αυτός ο κύριος όταν πατήσει το πόδι του στη χώρα μας θα πάει στη Δικαιοσύνη».

Οι μάσκες πλέον έπεσαν.
Η Χρυσή Αυγή παραδέχεται ότι καλώς έγιναν… σαπούνια οι Εβραίοι ή ότι δεν έγιναν ποτέ κάτι τέτοιο – ίσως να συνωστίζονταν οικιοθελώς - αλλά πρόκειται για παγκόσμια συνωμοσία κατά του Χίτλερ και της Αρείας Φυλής.

Θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά κάποιοι που πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένας εφιάλτης που μόλις τελειώσει η νύχτα θα σβήσει και απλά θα μείνει η κακή ανάμνηση.
Ασφαλώς δεν είναι το 13% των πολιτών που στηρίζει στις δημοσκοπήσεις τη Χρυσή Αυγή υπέρ της άποψης ότι δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα.
Ασφαλώς δεν ενστερνίζονται τις ιδέες του ναζισμού και των νεοναζιστικών κινημάτων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι «οπαδοί» της Χρυσής Αυγής είναι απογοητευμένοι Έλληνες.
Από την κρίση, το πολιτικό σύστημα, την απουσία ελπίδας και διεξόδου για την πατρίδα.
Θα πρέπει, ωστόσο, να σκεφτούν όλοι αυτοί ότι είναι πολύ σοβαρό πράγμα η στήριξη αμόρφωτων μπράβων της νύχτας που πετάνε διάφορες επικίνδυνες ατάκες για να το παίξουν αντισυστημικοί ή υπερπατριώτες.

Ειδικά για το ευαίσθητο θέμα της σφαγής των Εβραίων, ας ρωτήσουν πολύ απλά τους 50.000 Εβραίους της Θεσσαλονίκης που πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Γι’ αυτό το λόγο πρέπει και ο έλληνας, που πράγματι είναι απογοητευμένος, να στρέψει την διαμαρτυρία του και την αντίδραση του αλλού κι όχι σ’ αυτούς που πιστεύουν ότι δεν εγινε τίποτα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ ή που δεν – για να ρθούμε και στα καθ ημάς – τίποτα στα Καλάβρυτα, Δίστομο και αλλού.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ 

”Προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων του Ναζισμού. Όλων των θυμάτων! Χριστιανών και Εβραίων”.
Ασφαλώς !
Στην Κατοχή, Έλληνες Χριστιανοί μέ κίνδυνο την ζωή ολόκληρης της οικογενείας τους έκρυβαν Εβραίους από τίς συλλήψεις και τις εκτοπίσεις.

Εκατοντάδες τα παραδείγματα, πού ανεγνώρισαν καί οι Πρόεδροι των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων.
Τούς βοήθησαν με πολλούς τρόπους, ακόμη καί από τό υστέρημά τους.

Μερικά κορυφαία παραδείγματα,

1. Οι ταυτότητες πού έδιδε ο τότε Δκτής της Αστυνομίας Έβερτ, πού τούς παρουσίαζαν ως Χριστιανούς (τραγική ειρωνεία της Ιστορίας η πίεση των εξωελλαδικών Εβραϊκών Οργανώσεων μετά μερικές δεκαετίες για απαλοιφή τού θρησκεύματος από τις αστ. ταυτότητες !!!…)
2. Η όλη αντίστοιχη δράση τού Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού.

3. Τά δρομολόγια μέ καΐκια Αγιορείτικων Μοναστηριών προς Λήμνο και Σμύρνη, με τα ακούραστα χέρια καλογέρων κωπηλατών (ο νύν Πρόεδρος τού Ισραήλ κ. Πέρες ανέφερε πολλές φορές πώς ο πατέρας του σώθηκε κρυπτόμενος σε Ελληνικό Μοναστήρι, όπου έμαθε και ελληνικά τραγούδια πού στην μετέπειτα ελεύθερη ζωή του τραγουδούσε στα παιδιά του-ο ίδιος θυμάται κάποια από αυτά !).

Σε αντιδιαστολή με την εμπαθή στον πλούτο συμπεριφορά πολλών κρυπτομένων, πού ενώ είχαν πολύτιμους λίθους, δεν συμμετείχαν στις δαπάνες εξασφαλίσεως τού επιουσίου άρτου…
Άβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου !!!

Το Ολοκαύτωμα έχει εγείρει αμφισβητήσεις τού αριθμού των θυμάτων του.
Αλλά συνέβη και ήταν εκτεταμένο, με πρόγραμμα, δεν έγινε από ατομικές πρωτοβουλίες αυτή η εκκαθάριση.
Και ένας να ήταν ο νεκρός του, πόσω μάλλον πού έβλαψε τόσους και τόσους ανθρώπους και ψυχές, πάλι δεν δικαιολογείται.

Κάποιος νόμος υποστηρίζει πώς όταν αναλογικά αυξάνεται μία ποσότητα, τότε επέρχεται κάποια στιγμή πού βιώνουμε ποιοτική μεταβολή, μή αναμενόμενη αρχικώς από τήν αναλογική αύξηση.

Το Ολοκαύτωμα είναι κατακριτέο από την σύλληψή του ως δαιμονική ιδέα, από το πρώτο θύμα του.
Στα εκατομμύρια βεβαίως δεν το απορρίπτουμε απλώς.
Διαδηλώνουμε ΠΟΤΕ ΠΙΑ, γιατί τα όριά μας δεν το ανέχονται !

Οι αρνητές του, όταν δεν είναι προβληματικές ψυχοσυνθέσεις, άρρωστες με ροπή στην επιβολή δυνάμεως, είναι ελαττωματικά πληροφορημένες καί πολιτικά άπειρες.
Ας προσέξουμε, γιατί η διαπαιδαγώγηση στην Ελλάδα δεν διαμορφώνει προσωπικότητες μέ πίστη στά Δημοκρατικά Ιδεώδη…


Είναι εύκολο, και λόγω αμαθείας, και λόγω διαπαιδαγωγήσεως, και λόγω συμφερόντων, να ανασυρθεί κάποιος Τύραννος από μέσα μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: