Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο Πακιστανός δολοφόνος του άτυχου ζευγαριού (Φώτο)

 Όπως αποκαλύπτεται ο Πακιστανός δολοφόνος είχε πάρει τις αποφάσεις του 3 μέρες πριν το στυγερό έγκλημα.Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε πως είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του, ότι θα σκότωνε τους ανθρώπους που τον πλήρωναν από τον χειμώνα, για να τους ληστέψει.


Ο Πακιστανός δολοφόνος αλλά και οι φίλοι του, που τον έκρυβαν μετά το έγκλημα, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και ήρθαν αντιμέτωποι με οργισμένους κατοίκους της περιοχής που προσπάθησαν να τους λιντσάρουν.
Ο δράστης είχε μπει σε πρόγραμμα επαναπατρισμού του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και έψαχνε χρήματα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Πακιστανός άρπαξε από το σπίτι λίγα χρήματα (140 ευρώ), 4 πιστωτικές κάρτες, δύο κινητά τηλέφωνα αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης που ομολόγησε, επισκέφτηκε το ζευγάρι με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάρει τα πράγματά του.
Η γυναίκα ανυποψίαστη του άνοιξε και εκείνος τη σκότωσε χτυπώντας τη με έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι.
Στη συνέχεια πήγε στον άτυχο γυναικολόγο που είχε ξαπλώσει και αφού αποπειράθηκε να τον πνίξει, του κάρφωσε στην καρωτίδα ένα σκουπόξυλο.

Το ζευγάρι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο μέσα στο σπίτι στην Ακτή Νηρέως.
Η κόρη του ζευγαριού, που μένει στην Αθήνα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο.
 Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα.

Οι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα και είδαν αρχικά πεσμένη στην πίσω αυλή την 54χρονη γυναίκα.
Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο.
Τι ομολογεί ο στυγερός δολοφόνος Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αξιωματικών της ασφάλειας στράφηκαν στον 23χρονο Πακιστανό που εργαζόταν για τον γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου.
«Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού…» είναι μερικά από τα λόγια που ψέλλισε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός σύμφωνα με το evianews.gr.
ο Πακιστανός δολοφόνος 
«Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε» είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και να άρπαξε από το σπίτι το ποσό των (120 ευρώ), πιστωτικές κάρτες αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών. «Πήγα σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε.
Όταν πάλι μου αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω το γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε… Άρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στο λαιμό του.
Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με μια πέτρα» ήταν τα λόγια του δράστη κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Ο θάνατος του άτυχου ζευγαριού προσδιορίστηκε χρονικά, από τον ιατροδικαστή, περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η κόρη των θυμάτων ενημερώθηκε για το στυγερό έγκλημα από την αστυνομία και μετέβη χθες στην Αθήνα εσπευσμένα από την Αγγλία όπου διαμένει.
Πηγή: www.paraskhnio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: