Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς, ο Μόσιαλος κι ο Παπαχελάς κι η ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ)

Ποιος θυμάται τον Ηλία Μόσιαλο τον πρώην υπουργό, που πρώτος προσπάθησε να αναδιάρθρωση την ΕΡΤ;
Αυτόν ντε που όταν πήγε να αγγίξει την ΕΡΤ έπεσε ο Σαμαράς, κι οι συν αυτό της ΝΔ να τον φάνε.
Να ο λαλίστατος κ. Σαμαράς, που ξεχνά πολύ εύκολα.


Ο οποίος έφτιαξε την ΝΕΡΙΤ – τι γελοίο όνομα κι αυτό – που μα παραπέμπει – το ΝΕΡΙΤ εννοώ – σε πόλεμο των άστρων, εκείνη την παλιά ταινία με τον συμβολισμό της δυαδικότητας του καλού και του κακού και τον αέναο πόλεμο τους.
Ο Nerit ήταν ένα από τα δίδυμα' φεγγάρια του Ossus, όπου η Γαλακτική Δημοκρατία είχε στήσει μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις της.

Αλλά και στα εβραϊκά σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα...

Μάλιστα αυτή θα είναι η νέα ΔΗΜΟΣΙΑ, προσέξτε, ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ, λες και οι άλλες τηλεοράσεις δεν είναι δημόσιες…

Βέβαια έχουν βγει και διαφορές φήμες, ότι νέο αφεντικό της ΝΕΡΙΤ… θα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής.

Εν τω μεταξύ ο Ηλίας Μόσιαλος, έβγαλε ανακοίνωση, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι είναι απολύτως αναγκαία η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ ο πρώην υπουργός.

Ωστόσο, το κλείσιμό της, με μονομερή απόφαση της Νέας Δημοκρατίας, συνιστά ενέργεια αντιδημοκρατική και αντίθετη προς την κοινοβουλευτική αρχή και προδίδει περιφρόνηση προς την ίδια τη δημοκρατία, της οποίας τα ΜΜΕ αποτελούν αναφαίρετο πυλώνα.

Και αναφέρει ότι είχε θέσει δυο στόχους:
-      Ο πρώτος ήταν αληθινά καινοφανής: ήταν η πλήρης ανεξαρτησία της ΕΡΤ
-      Δεύτερος στόχος μου υπήρξε η εξυγίανση της ΕΡΤ.


Αυτά προς το παρών επαναστάτες του καναπέ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: