Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Άστραψε και βρόντηξε ο Χάρρυ Κλυνν στον ΑΝΤ1

Ο Χάρρυ Κλυνν μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και στον Γιώργο Παπαδάκη, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως ο κ. Πρετεντέρης δεν είναι δημοσιογράφος επειδή δεν μπορεί να ολοκληρώσει μία σκέψει και δεν έχει να πει και να απαντήσει σε τίποτα…



Επίσης είπε ότι η Όλγα Τρέμη και ο Παύλος Τσίμας. Στην συνέχεια κάλεσε όλους τους δημοσιογράφους και συγκεκριμένα τους εκδότες και τους καναλάρχες να συμβάλλουν στην αλλαγή και να στηρίξουν μόνο τις υγιείς δυνάμεις προκειμένου να σταματήσει ο διασυρμός της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Μιλώντας για τα πολιτικά δρώμενα ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε πως θα πρέπει να επέλθει η αλλαγή με πατριωτικό γνώμονα ωστόσο εξέφρασε και την άποψη πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ακροδεξιό κόμμα!

Ακόμα αναφερόμενος στον Φώτη Κουβέλη είπε ότι δεν θα γλυτώσει από το ειδικό δικαστήριο και συνήχησε λέγοντας ότι όλοι οι πολιτικοί του σήμερα θα έχουν την ιδία τύχη., εννοώντας τους κυβερνώντες.


Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι επί τις ουσίας ανύπαρκτη, και το ΚΚΕ δεν θα μπει στη βουλή αν γίνουν εκλογές, καθώς επίσης και η ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ είπε ο του οι ΑΝ.ΕΛΛ. του Πάνου Καμμένου έχει παγιωθεί ως πολίτικη δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: