Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Χαλάστε τα σχολεία και φτιάξτε φυλακές

Αυτό φαίνεται να είναι το σύνθημα της κυβερνήσης και της τρόικα, για το μέλλον αυτής της χωράς που καθημερινά φτωχοποιούν αυτοί οι ανίκανοι και έξω από τη πραγματικότητα τεχνοκράτες, σε αγαστή συνεργασία με τη κυβέρνηση Σαμαρά - που από ότι φαίνεται δεν έχουν ποτέ δουλέψει στη πραγματική αγορά παρά μόνο κατά τα φαινόμενα σε εικονική – διότι πως αλλιώς να εξήγηση κανείς τα μετρά που λαμβάνουν εις βάρος αυτού του λαού.


Αν δεν αντιδράσει ο λαός της Ελλάδας τότε εκτός από το γενικότερο ξεπούλημα όλου του ορυκτού πλούτου – και είναι πολλά τα λεφτά- κινδυνεύει να εξαφανιστεί σε μερικά χρόνια λόγο της υπογεννητικότητας, της μετανάστευσης και της έλλειψης ιατρικής και νοσοκομειακής φροντίδας.

Άλλος ένας κίνδυνος είναι ο αφελληνισμός ορισμένων περιοχών, όπως αυτός της Θράκης αφ ενός μεν κι από την ερήμωση πολλών νησιών του Αιγαίου αφ εταίρου.

Τώρα θέλουν να βάλουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες φυλακή, για χρέη προς το δημόσιο, που άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία αυτών δεν έχουν να πληρώσουν.

Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι πολλοί από αυτούς είναι άνεργοι και μάλιστα σε πολλές οικογένειες, δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος με κίνδυνο να χάσουν και το μοναδικό σπίτι που έχουν για να μείνουν. Σε πολλές δε περιπτώσεις ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Γι αυτό το μοτό της κυβέρνησης και της τρόικα είναι αυτό διότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους.

Αν δε ξεσηκωθεί μαζικά ο κόσμος αλλοίμονο μας!!! 

Vrisko.gr προβολή - 2 εκατ υποψήφιοι πελάτες το μήνα, βεβαιώσου πως θα τους κερδίζεις εσύ

Δεν υπάρχουν σχόλια: