Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Το νέο Ελληνικό υπερόπλο

Ένα οπλικό σύστημα, το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ελληνικό στρατό με θαυμάσιες έως τώρα επιχειρησιακές δράσεις και στοιχίζει μόνο 4000 € το κάθε ένα και είναι ένα  σύστημα αυτό φοριέται πάνω σε παλαιά...

 

αεροσκάφη τύπου Fantom και τύπου A7 Corsair, με συνέπεια τα αεροσκάφη αυτά να αποκτούν αορατότητα ως προς τα σύγχρονα αεροσκάφη αλλά επίσης  και πάνω σε αλλά όπως αεροσκάφη όπως τα παρακάτω που διαθέτει η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία:

Alenia C-27 Spartan Μεταγωγικό   C-27J          8                
Lockheed C-130 Herculeς Μεταγωγικό C-130B
C-130H Gulfstream V Μεταφοράς VIP   
G500 1 Embraer ERJ-135 Μεταφοράς VIP       
Embraer EMB-145H AEW&C Έγκαιρης Προειδοποίησης & Ελέγχο R-99A Γνωστό ως «Ericsson Erieye»,
EAB Pegasus       Αναγνωριστικό UAV     Πήγασος             
McDonnell-Douglas F-4 Phantom II Μαχητικό
Dassault Mirage 2000 Μαχητικό   
2000BGM-3
2000EGM-3
2000-5 Mk2       
Lockheed F-16 Fighting Falcon Μαχητικό        Βlock 30
Block 50
Block 52+
Block 52+ adv

Η χρήση του όπλου αυτού επίσης μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα και στα ελικόπτερα της χωράς μας.

Και δεν εξαντλούνται εκεί οι δυνατότητες του μιας και εξετάζετε το ενδεχόμενο ένας άλλος ποιο εξελιγμένος τύπος να χρησιμοποιηθεί και σε σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού.

Με αυτό το σύστημα θα εχει τη δυνατότητα να υπερνικήσει αστραπιαία την τουρκική αεροπορία, της οποίας πάνω από το 80% αποτελείται από τελευταίου τύπου αεροσκάφη F-16, μιας και το σύστημα αυτό έχει την ικανότητα να εξαφανίζει στα ραντάρ των τουρκικών F-16 τα ελληνικά αεροσκάφη.

Το νέο αυτό σύστημα είναι Ελληνικής εμπνεύσεως και κατασκευής και θεωρείται απείρως καλύτερο απ’ το παλιότερο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου αεροσκαφών Ε2-92 το οποίο είχε κατά το παρελθόν δοκιμαστεί και απορριφτεί από την ηγεσία.

Αν αυτό το σύστημα τοποθετηθεί σε όλα τα αεροσκάφη της χωράς θα δώσει ένα επιχειρησιακό πλεονέκτημα τεραστίων στρατηγικών διαστάσεων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: