Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ένοπλοι έκλεψαν το τζιπ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου απειλώντας τον με πιστόλι

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί όταν άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι τα ξημερώματα της Παρασκευής οι τέσσερις δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν μονοκατοικία στην οδό Παπαναστασίου στην Νέα Ερυθραία, όμως ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός με αποτέλεσμα να καταφτάσει η αστυνομία στον χώρο.
La Redoute


Όταν οι διαρρήκτες βγήκαν έξω οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος άκουσε τους πυροβολισμούς, μιας και το σπίτι του είναι λίγο ποιο κάτω και κατευθύνθηκε προς τη περιοχή για να δει τι συμβαίνει.

Την ώρα εκείνη οι κακοποιοί διέφευγαν με το δικό τους όχημα καταδιωκόμενοι απ’ την αστυνομία, όταν είδαν να έρχετε ένα πολυτελές  τζιπ  Porsche cayenne  στη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αντιγόνης στην Εκάλη ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Με το κλεμμένο αυτοκίνητο αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα και αρχίζουν να κινούνται με κατεύθυνση την εθνική οδό, αλλά λίγο ποιο κάτω σε μια απότομη στροφή του δρόμου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε το αυτοκίνητο στην λαγκάδια που υπήρχε.
 Να σημειωθεί ότι τους γλύτωσε μια κολόνα της ΔΕΗ όπου λόγο της σφοδρότητας της σύγκρουσης κόπηκε στη μέση, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το χώρο, ενώ σπεύδουν και άνδρες των ΕΚΑΜ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο του κ. Τριανταφυλλόπουλου βρέθηκε ένα πιστόλι Τοκάρεφ και τρεις χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητή που άφησαν οι ληστές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας σε δασική περιοχή του Κρυονερίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων κακοποιών

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια: