Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Νέο μπάχαλο με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου


Μαλλιά κουβάρια έγιναν πάλι οι παράγοντες της δίκης στο Ρέθυμνο με επίκεντρο τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αυτή τη φορά δεν «αρπάχτηκε» με τον αντίδικο συνάδελφο της δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου αλλά με την πρόεδρο του Τριμελούς Πλημ/κείου, που εκδικάζει μήνυση αριστερού μεταπτυχιακού φοιτητή σε βάρος καθηγητών του πανεπιστημίου Κρήτης.


Και ενώ το ωράριο λειτουργίας είχε παρέλθει, η πρόεδρος στις 3.30 χθες το μεσημέρι ρώτησε τη δικηγορίνα «αν έχετε τελειώσει την εξέταση του μάρτυρα σε ένα τέταρτο;» για να επακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Κωνσταντοπούλου: «Να καταχωρηθεί στα πρακτικτά αν έχω τελειώσει σε 15 λεπτά».

Πρόεδρος: «… Παναγία μου!».

Κων/πουλου: «Να καταχωρηθεί στα πρακτικτά ότι είπατε Παναγία μου».

Πρόεδρος: «Να καταχωρηθεί …. Συνεχίστε».

Κων/πουλου: « Αν έχετε τελειώσει με την επίκληση των Θείων να συνεχίσω …».

Πρόεδρος «Θα μας απαγορεύσετε να επικαλούμαστε και τα Θεία;».

Νωρίτερα και εξετάζοντας η Βουλευτίνα τον καθηγητή πανεπιστημίου Λευτέρη Οικονόμου που θεωρείται ο κορυφαίος φυσικός επιστήμων της Νότιας Ευρώπης, του είπε: «Επιτέλους κύριε μάρτυς θα συνεννοηθούμε;» για να παρέμβει ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου και να της πετάξει την σπόντα: «Μα ποιος μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σας;».

Και ο Κρητικός δικηγόρος όμως κ. Κοτσαμπασάκης επιτέθηκε στην δικηγορίνα λέγοντάς της πως: «Κάνεις μηνύσεις για να στήσεις πολιτικές καριέρες». Η δίκη συνεχίζεται …

Δεν υπάρχουν σχόλια: