Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

O Μιχαλολιάκος στον ΣΚΑΪ δείτε τα Βίντεο με τον Κ. Μπογδάνο


Επεισοδιακή ήταν η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του νέου talk show, της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Ευθέως» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.


Ο Ν Μιχαλολιάκος δε μασούσε τα λόγια του και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και ειρωνικός στις απαντήσεις που έδινε στο δημοσιογράφο, που ήταν…υπερβολικά ευγενικός.

Αναφερόμενος ο δημοσιογράφος στις ομοιόμορφες στολές της Χ.Α. που γράφει σ’ αυτές: «Να ξεβρομίσει ο τόπος», «να πάρουμε τους δρόμους», ο κ.Μιχαλολιάκος απάντησε: «Όπου βλέπεις να φοράνε ομοιόμορφες φανέλες δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι τάγματα εφόδου; Γιατί δεν απαντάς ρε χριστιανέ του Θεού; Άσε τη σάλτσα, ωχ! Παρακάτω θα πηγαίνεις γιατί δεν μπορείς να σταθείς πουθενά!».

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ.Μιχαλολιάκος, στον ΣΚΑΙ και είπε πως δε πρόκειται να ξαναπάει σε εκπομπή γιατί προεκλογικά δεν τον είχαν καλέσει ούτε μια φορά και αυτό είναι ξεφτίλα της ψευτοδημοκρατίας του καναλιού.

Η εκπομπή πηρε μια περίεργη τροπή και περισσότερο έμοιαζε με παιχνίδι αντεγκλήσεων, παρά συνέντευξη τύπου.
Από την μια ο Μιχαλολιάκος να μην απαντάει όταν στριμώχνεται για τις ναζιστικές καταβολές της Χ.Α. και από την άλλη ο Μπογδάνος να απαντάει με καθυστέρηση στα ερωτήματα και τις καταγγελίες που ξεστόμιζε ο Μιχαλολιάκος αφού έπρεπε να του πουν από το ακουστικό τι θα απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: