Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι εγκληματίες της κυβέρνησης θέλουν να μειώσουν της αξιοθρήνητες συντάξεις των αγροτών


Αν η κυβέρνηση και κυρίως η κυβερνητική συνιστώσα της ΔΗΜΑΡ αγγίξει της συντάξεις των αγροτών, τότε θα είναι και το τέλος ή εν πάση περίπτωση η αρχή του τέλους της.


Κι αυτό διότι οι συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συνταξιούχων αγροτών, παίρνει κάθε μήνα το «φοβερό» ποσό των 360€, επίσης τα Χριστούγεννα παίρνουν άλλο ένα μηνιάτικο δηλαδή άλλα 360€ και το Πάσχα 180€ και άλλα τόσα τον Αύγουστο.

Δηλαδή τον χρόνο έχει έσοδα για την σκληρή δουλειά μιας ζωής – που όσοι έχουν κάνει αυτή τη δουλειά γνωρίζουν ποσό σκληρή και επικίνδυνη είναι, μιας και περά της σωματικής καταπονήσεως, είναι όλη μέρα ανάμεσα στα φυτοφάρμακα και τα χημικά – μόνο 5040€, μάλιστα τόσα «πολλά».

Τώρα αν τους κόψουν όπως λένε 30€ τον μήνα και τα δώρα τότε μειώνουν μονομιάς την σύνταξη τους στα 3960€ τον χρόνο, δηλαδή τους αφαιρούν 1080€ τον χρόνο, δηλαδή το 20% τη στιγμή που ο τιμάριθμος λόγο της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής έχει πάρει τον ανήφορο.

Αν ο κ. Κουβέλης, Βενιζέλος και Σαμαράς μπορούν να ζήσουν με 3960€ τον χρόνο να έρθουν ευθαρσώς μπροστά στον λαό και να του το πουνε. Καλά θα κάνουν να μειώσουν τη σπατάλη που γίνεται στο δημόσιο και να μειώσουν τα χρήματα που πληρώνει για τους βουλευτές που μαζί με τις παροχές φτάνουν της 25.000€ τον ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: