Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στον Ερυθρό Σταυρό ο Σπύρος Καρατζαφέρης


Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου εισήχθη μετά την προτροπή των ιατρών του, νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου του, αν και ο ίδιος αισθάνεται καλά, το έντονο στρες ανησύχησε τους ιατρούς, συνεπώς θα παραμείνει στο καρδιολογική πτέρυγα του νοσοκομείου ως την Παρασκευή.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός του κ. Καρατζαφέρη ήταν μαζί του όλη τη νύχτα και προσπαθούσε να τον πείσει να εισαχθεί στο νοσοκομείο, λόγω της πίεσης που εμφάνισε.

Ο αδελφός του δημοσιογράφου και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, όταν ενημερώθηκε ότι ο αδερφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ξεσπάθωσε:

"Ο Σπύρος δεν άντεξε, πήγε στο νοσοκομείο. Το καταγγέλλω και να ξέρει ο Σαμαράς ότι αν συμβεί κάτι στο Σπύρο, θα του κόψω τα πόδαρια που δεν του έκοψα με όλες τις αλήτικες πράξεις που έχει κάνει, εις βάρος της Πολιτείας και εις βάρος της παράταξης..."!


Στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού πέρασε το βράδυ της Τρίτης ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο οποίος συνελήφθη μετά το τέλος της εκπομπής του, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του παλαιότερο ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση Γιοσάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε έκτακτη εκπομπή του αδερφού του και προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στο κανάλι ΑΡΤ, μόλις τελείωσε την εκπομπή του -στην οποία είχε προαναγγείλει ότι πρόκειται να συλληφθεί- αυτοκίνητα της αστυνομίας του έκλεισαν το δρόμο έξω από την ισραηλινή πρεσβεία και τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: