Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Πυραμίδες στη σελήνη και περίεργα κτίσματα – Φώτο -


Σ’ αυτή τη φωτογραφία διακρίνονται καθαρά οι πυραμίδες, είναι τραβηγμένη τη δεκαετία του 60 


Το μυστήριο σχετικά μα τη Σελήνη όσο πάει παίρνει και μεγαλύτερες διαστάσεις, και αναδεικνύει όλο και περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το τι πράγματι συμβαίνει στον δορυφόρο της γης μας.

Ένα ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί πειστικά πότε, είναι το γιατί σταμάτησαν οι επανδρωμένες αποστολές στο Φεγγάρι;

Τώρα τελευταία έχουν διαρρεύσει μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν περίεργα κτίσματα, ορθογώνια και παραλληλόγραμμα, τα οποία έχουν μεγάλες κυκλικές κατασκευές στο κεντρο, καθώς επίσης και πυραμίδες.
Ένα άλλο που κι αυτό παραμένει μυστήριο, είναι τα παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα, που έχουν κατά καιρούς φωτογραφηθεί σε μικρή απόσταση από την επιφάνια του γειτονικού ουράνιου σώματος.

Το τροχιακό τηλεσκόπιο της ΝΑSA ΗUBBLE, φωτογράφησε μια ξεκάθαρη πυραμυδική κατασκευή στην επιφάνεια της Σελήνης. 


Στο τελευταίο συνέδριο που έγινε στη Μασαχουσέτη, με θέμα «την άγνωστη πλευρά της σελήνης» – «The unknown side of the moon» - και που έλαβαν μέρος εις αυτή κορυφαίοι επιστήμονες της αστρολογίας και του διαστήματος, παρουσιαστήκαν φωτογραφίες – που δεν επιδέχονται καμιάς αμφισβητήσεως για φωτομοντάζ – που πράγματι προκάλεσαν πολλές συζητήσεις μεταξύ των συνέδρων.

Μερικές από αυτές που δεν έχουν δοθεί προς δημοσίευση έχουν τραβηχτεί στη δεκαετία του 60 και έμεναν κλειδωμένες στα συρτάρια της  NASΑ και της έβγαλαν τα μέλη των επανδρωμένων αποστολών, ενώ άλλες είναι από δορυφόρους και το τηλεσκόπιο ΗUBBLE, που δείχνουν τεράστια κτίρια που στη γη δεν υπάρχουν.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά γιατί τώρα τελευταία η NASA δίνει όλο και περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες και βίντεο;

Μια απάντηση που δίνεται είναι ότι μας προετοιμάζουν για κάτι μεγάλο, που δεν μπορεί να παραμένει άλλο μυστικό.
Πολλές είναι οι εικασίες περι του τι πρόκειται χωρίς κανένας να γνωρίζει τι είναι αυτό.





Δεν υπάρχουν σχόλια: