Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο Ν. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής στον ΣΚΑΪ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο


Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Ευθέως» ήταν ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, όπου προσπάθησε ο δημοσιογράφος να εκμαίευση της βαθύτερες σκέψεις της Χ.Α. σε ότι άφορα τη πολίτικη κατεύθυνση, αλλά και το παρελθόν της οργάνωσης.


Εκείνο το οποίο μας έμεινε από την όλη κουβέντα είναι ότι περισσότερο υπήρχαν κι από τη μια πλευρά, κι από την άλλη  αντεγκλήσεις και ερωτήματα τα οποία είναι απαντημένα στη κοινωνία προ πολλού, παρά δημοσιογραφικός έλεγχος που αποζητούσε και πολίτικες απαντήσεις.

Ο εκνευρισμός εκ μέρους του γραμματέα της Χ.Α. ήταν έντονος και ευδιάκριτος, αλλά και η ανεπιτυχής θα λέγαμε προσπάθεια του κ. Μπογδάνου να του πάρει απαντήσεις που θα είχαν πολίτικη και κοινωνική ουσία, ίσως να φταίει η απειρία του Κωνσταντίνου.

Βεβαία πρέπει να πούμε ότι ο κ. Μιχαλολιακος παρ όλο τον εκνευρισμό του στάθηκε στο ιδεολογικό του «ανάστημα» κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα γύρο από το πολιτικό σύστημα της χώρας, άλλοτε σωστά, άλλοτε παραπληροφορώντας.
Δεν παρέλειψε να πει ότι δεν ξαναπάει στον σταθμό για τον οποίο μόνο κακά λόγια είχε να πει.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού τον περασμένο Μαϊ από αγνώστους
Περισσότερα και ποιο εμπεριστατώμενα θα σας γράψουμε αργότερα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: