Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Διαψεύδει τα πέρι εμφύλιου ο Παναγιώταρος αλλά ποιος τον πιστεύει


Το άσπρο μαύρο πάει να βγάλει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο κ. Παναγιώταρος, λέγοντας οτι «Παραφράστηκαν κατά το δοκούν» τα λεγόμενά μου στο BBC, αναφέρει σε ανακοίνωσή του διαψεύδοντας τις δηλώσεις του περί «εμφυλίου» στην Ελλάδα.

 «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιώταρος.

«Στη χώρα έχουν επιβάλλει συνθήκες πολέμου τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και κυρίως οι εγκληματίες αλλοδαποί, μαζί με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους, που βιαιοπραγούν καθημερινά εις βάρος του ελληνικού λαού» προσθέτει στην ανακοίνωση και κατηγορεί το βρετανικό κανάλι ότι παράφρασε τα όσα είπε.

Μάλιστα, ο κ. Παναγιώταρος ισχυρίζεται ότι κόπηκε εξ΄ ολοκλήρου η απάντηση που έδωσε, ερωτηθείς σχετικά με τον αν η Ευρώπη φοβάται την Χρυσή Αυγή.

«Είπα ότι η υγιής Ευρώπη των εθνών -και όχι τα αφεντικά που καταδυναστεύουν την Ευρώπη και την Ελλάδα- δεν έχει τίποτα να φοβάται από την Χρυσή Αυγή, που είναι πολύ πιο δημοκρατικό κόμμα, από όλους τους δήθεν δημοκράτες» αναφέρει.

Δηλαδή όλοι εμείς που τον είδαμε και τον ακούσαμε είμαστε κουφοί ή βλάκες, μιας και ακριβώς ειπε:
«Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για ένα νέο είδος εμφυλίου. Από τη μία θα βρίσκονται εθνικιστές όπως εμείς και άνθρωποι που θέλουν την Ελλάδα όπως ήταν πριν και από την άλλη παράνομοι μετανάστες, αναρχικοί και όλοι όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα πολλές φορές», ήταν τα λόγια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Εν τω μεταξύ η γυναίκα του Μιχαλολίακου η κ. Ζαρούλια αποκάλεσε υπάνθρωπους και ζώα τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, δεν έχασε την ευκαιρία και της απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας:

Η Ζαρούλια μισεί του ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι, αναφέρει σε ποστ του στο Twitter ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: