Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αίσχος! Που έβγαλαν τα βυζιά της της Kate Middleton στον αέρα!


Το καταχάρηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μελλοντικός μεγαλειότατος και η σύζυγός του Κέιτ (Τέλειο βυζί έχει η κυρία) χαιρέτισαν την απόφαση γαλλικού δικαστηρίου που καταδίκασε το περιοδικό Closer για τη δημοσίευση των γυμνόστηθων φωτογραφικών της δούκισσας του Κέμπριτζ (σα δεν ντρέπονται οι ηδονοβλεψίες) και απαγόρευσε... στον εκδοτικό οίκο να τις ξαναχρησιμοποιήσει ή να τις παραχωρήσει σε άλλο μέσο. (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) Τώρα που τις έχουν κι στραβοί!! – Όχι δεν το λέω για τους Ζακυνθινούς! Άντε μπράβο.


"Ο δούκας λοιπόν που λέτε, και η δούκισσα του Κέμπριτζ χαιρετίζουν την απόφαση» του δικαστηρίου της Ναντέρ, αναφέρεται στη λακωνική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Την περασμένη εβδομάδα (άκουσον – άκουσον) το περιοδικό δημοσίευσε 15 φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί τις ημέρες που το πριγκιπικό ζεύγος περνούσε τις διακοπές του σε μια βίλα στη νότια Γαλλία. Σ' αυτές εικονίζεται η Κέιτ ενώ κάνει ηλιοθεραπεία σε μια βεράντα, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, για τη η δούκισσα ζεσταινόταν και είπε να δροσιστώ.

Η εταιρεία Mondatori (Κλάμα) που εκδίδει το Closer θα πληρώσει 2.000 ευρώ (κι άλλο κλάμα) για δικαστικά έξοδα και 10.000 ευρώ πρόστιμο στην περίπτωση που ξαναδημοσιεύσει τις εν λόγω φωτογραφίες. ( ακόμα περισσότερο κλάμα)

Αυτοί έβγαλαν εκατομμύρια και θα κολώσουνε σε δέκα ψώροχιλιάδες; ΚΑΛΟΟΟΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: